Työnantajille

Työnantajille

3275 katselua
Jokaisella haastattelijalla on omat suosikkikysymyksensä työnhakijoille. Kysymykset voivat vaihdella latteuksista omituisuuksiin.
464 katselua
Työsopimuslaki on säädetty suojaamaan sekä työntekijän että työnantajan oikeuksia.
413 katselua
Rekrytoinnissa jokainen haluaa löytää hyvän tyypin, joka osaa hommansa. Työnantaja, katso parhaat vinkit rekrytointiin!
249 katselua
Vaikka uuden työntekijän palkkaaminen yritykseen on aikaa vievää puuhaa, asiaa ei kuitenkaan kannata hoitaa huolimattomasti, vaan tehdä tarkka suunnitelma ennen palkkaamista.
244 katselua
Kun työhakemukset on arvioitu, seuraava askel rekrytoinnissa on työhaastattelu. Työhaastattelu on tilaisuutesi saada tietoa työnhakijoista ja pohtia, kuka sopisi parhaiten yritykseesi
206 katselua
Työpaikkailmoitus toimii hyvin, kun se herättää oikeanlaisten hakijoiden kiinnostuksen. Katso parhaat vinkit ilmoitukseen!
206 katselua
Valmistautuessasi työhaastatteluun olet kasannut joukon työhaastattelukysymyksiä, joiden avulla opit tuntemaan hakijan ja arvioit häntä.
191 katselua
Työpaikkailmoituksen tarkoitus on herättää hakijan kiinnostus ja innostaa hakemaan työpaikkaa. Hyvän työpaikkailmoituksen laatiminen ei ole helppoa.
138 katselua
Referenssien tarkistaminen on tärkeää, mutta mistä tietää, mitä kannattaa kysyä? Tässä muutama vinkki referenssien tarkistamiseen.
96 katselua
Itse asiassa yli 75 prosenttia niistä syistä, joiden vuoksi ihmiset jättävät työpaikkansa, liittyy esimiesten toimintaan...