Työnantajille

Työnantajille

5487 katselua
Jokaisella haastattelijalla on omat suosikkikysymyksensä työnhakijoille. Kysymykset voivat vaihdella latteuksista omituisuuksiin.
1054 katselua
Rekrytoinnissa jokainen haluaa löytää hyvän tyypin, joka osaa hommansa. Työnantaja, katso parhaat vinkit rekrytointiin!
1051 katselua
Työsopimuslaki on säädetty suojaamaan sekä työntekijän että työnantajan oikeuksia.
687 katselua
Työpaikkailmoitus toimii hyvin, kun se herättää oikeanlaisten hakijoiden kiinnostuksen. Katso parhaat vinkit ilmoitukseen!
685 katselua
Kun työhakemukset on arvioitu, seuraava askel rekrytoinnissa on työhaastattelu. Työhaastattelu on tilaisuutesi saada tietoa työnhakijoista ja pohtia, kuka sopisi parhaiten yritykseesi
557 katselua
Työpaikkailmoituksen tarkoitus on herättää hakijan kiinnostus ja innostaa hakemaan työpaikkaa. Hyvän työpaikkailmoituksen laatiminen ei ole helppoa.
516 katselua
Vaikka uuden työntekijän palkkaaminen yritykseen on aikaa vievää puuhaa, asiaa ei kuitenkaan kannata hoitaa huolimattomasti, vaan tehdä tarkka suunnitelma ennen palkkaamista.
505 katselua
Referenssien tarkistaminen on tärkeää, mutta mistä tietää, mitä kannattaa kysyä? Tässä muutama vinkki referenssien tarkistamiseen.
375 katselua
Valmistautuessasi työhaastatteluun olet kasannut joukon työhaastattelukysymyksiä, joiden avulla opit tuntemaan hakijan ja arvioit häntä.
248 katselua
Mentorointi on taito: Viisauden siirtämisen taito. Se on tapa, jolla yksilö oppii vanhemmalta ja viisaammalta, joka on kulkenut saman tien.