Tyonhakijoille

Tyonhakijoille

Miksi hakea töitä kesällä? Listasimme viisi hyvää syytä, miksi töiden hakeminen kesällä kannattaa.
Useimpien työsuhteiden alussa on koeaika. Mutta miksi koeaikaa käytetään?
"Nyt kun olen itse siinä asemassa, että pystyn antamaan kunnon palautetta, haluan korjata itse hakijana kokemaani turhautumista", kertoo Teerenpelin toiminnanjohtaja Markus Honkanen.
Mitä tehdä, jos työtarjous kilahtaa sähköpostiin samalla, kun haastattelut muualle ovat vielä kesken tai haluat vielä katsella muita vaihtoehtoja?
Parhaimmat työllisyysnäkymät ovat Etelä- ja Itä-Suomessa.
Monster-profiilin avulla työnantajat löytävät sinut.
Ensimmäisen kesätyön hakeminen voi tuntua haastavammalta kuin onkaan. Muista kuitenkin, että kaikki ovat joskus olleet samassa tilanteessa. Katso vinkit, joilla nappaat unelmiesi kesätyön!
Ravintolavaunuilla on ainutlaatuinen asema Suomen matkailussa. Ne ovat myös ainutlaatuisia työpaikkoja. VR:n ravintolavaunu on kansainvälisestikin harvinainen asia ja yksi turistinähtävyyksistä.
Ensimmäinen työpäivä tuo helposti perhosia vatsaan niin ensimmäisessä kesätyössä aloittavalle kuin kokeneelle konkarillekin. Mitä pukea päälle? Tulenko toimeen työkavereiden kanssa? Mitä on luvassa?
Jutta Rautio on työskennellyt niin kalastusaluksella Australiassa kuin baarimikkona Kambodžassa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Rautio aloitti B2B-myyjänä Monster-työnhakusivustolla.

Pages