Tyonhakijoille

Tyonhakijoille

20796 katselua
Uuden työn saannissa on usein haittapuolena se, että joutuu irtisanoutumaan vanhasta työpaikasta. Moni kokee irtisanoutumisen stressaavana. Miten esitän asian mahdollisimman korrektisti?
12447 katselua
Eikö kesätyöpaikka ollutkaan sitä mitä kuvittelit? Tai eivätkö uudet työtehtäväsi olleet sitä, mitä sinulle luvattiin?
4925 katselua
Verkostoitumisesta puhutaan paljon. Moni ajattelee sen olevan hyödyllistä, mutta hankalaa. Harva meistä myöskään kokee olevansa hyvä verkostoituja. Oletko sinä yksi heistä?
4867 katselua
Kuinka kirjoittaa hyvä työhakemus? Rekrytoijan mielenkiinto hakijaa kohtaan ei herää pelkillä kliseisillä lausahduksilla.
4707 katselua
Jos kiinnostavassa yrityksessä ei näytä juuri kyseisellä hetkellä olevan avoimia työpaikkoja, voit lähettää yritykseen avoimen työhakemuksen, jossa ilmaiset halusi työskennellä yrityksessä.
3901 katselua
”Miksi meidän pitäisi palkata sinut?” on yksi perinteisimpiä työhaastattelukysymyksiä ja samalla ehkä yksi kinkkisimmistä, jos siihen ei ole etukäteen valmistautunut.
3795 katselua
Ravintolavaunuilla on ainutlaatuinen asema Suomen matkailussa. Ne ovat myös ainutlaatuisia työpaikkoja. VR:n ravintolavaunu on kansainvälisestikin harvinainen asia ja yksi turistinähtävyyksistä.
3588 katselua
Monesti työhaastattelun jälkeen saattaa tulla niin kutsuttu ”haastattelun jälkeinen morkkis”.
3103 katselua
Työhakemus on yleensä yksi ensimmäisistä kontakteista työnhakijan ja työnantajan välillä.
3091 katselua
Yhdessä yleisimmistä työhaastattelukysymyksistä hakijalta kysytään hänen tulevaisuudennäkymistään. Lue miten kysymykseen kannattaa vastata, jotta jäät positiivisesti haastattelijan mieleen.