Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00381 Helsinki

Tietoa yrityksestä

Yliopiston Apteekki on Suomen suurin apteekkialan yritys ja terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme ympäri Suomen 17 apteekissa sekä verkkokaupassa, ja asiakaskokemuksemme on tutkitusti yksi Suomen parhaista.

Palvelemme kuluttajien lisäksi suomalaista terveydenhuoltoa huolehtimalla turvallisesta ja tehokkaasta lääkkeiden annosjakelusta sekä valmistuksesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Koulutus ja tutkimus ovat tärkeä osa toimintaamme. Yliopiston Apteekilla on kolme ainutlaatuista lakisääteistä yhteiskunnallista erityistehtävää, joiden toteuttamiseen käytämme vuosittain noin neljä miljoonaa euroa. Apteekkimme toimivat joka vuosi farmasian opiskelijoiden harjoittelupaikkana ja valmistamme käsityönä harvinaisia lääkkeitä sekä teemme lääkehuollon tutkimusta.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys. Tuottomme käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Terveydenhuollon palvelut

Yrityksen sijainnit

Osoite

Valimotie 7
00381 Helsinki