Pyhätunturi Oy

Pyhätunturi Oy
Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi

Tietoa yrityksestä

Pyhätunturi Oy

Pyhätunturi Oy on vastuullisen hiihtokeskusmatkailun edelläkävijä Suomessa. Pyhästä tuli hiilineutraali hiihtokeskus vuonna 2011, ensimmäisenä Pohjoismaissa. Pyhän hiihtokeskus sai yhdessä Rukan kanssa ensimmäisenä Suomessa Sustainable Travel Finland -sertifikaatit. Pyhä tavoitteena on olla maailman puhtain hiihtokeskus ja haluamme työllämme olla mukana varmistamassa, että myös tulevaisuuden sukupolvet saavat nauttia lumen riemusta.

 

Pyhätunturi Oy on osa Rukakeskus-konsernia, joka on vastannut Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 ja Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973. Olemme Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja yli 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Pyhä on valittu neljä kertaa vuoden hiihtokeskukseksi, viimeksi vuonna 2017.  Toimimme kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa.

 

Rukakeskus Oy on perheyritys, jonka omistavat 20 % tasaosuuksin Ahon sisarukset. Ahon suvun omistamaan Aho-Group yritysryhmään kuuluu myös Ski-inn Hotels & Apartments Oy sekä Aava Lääkärikeskus -konserni. Pyhällä on meneillään sen historian suurimmat investoinnit, joiden myötä rakennettaan uusi tuolihissi Pohjoisrinteille sekä uusi Hotelli Kultakero.

 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen toimiala: 
Matkailu ja turismi

Yrityksen sijainnit

Osoite

Kultakeronkatu 21
98530 Pyhätunturi