Bunge Finland oy

Bunge Finland oy
Raisionkaari 55
21200 Raisio

About

Bunge Finland Oy on Suomen johtava kasvipohjaisten levitteiden ja ruokaöljyjen valmistaja. Tunnet Bungen parhaiten Keiju-tuoteperheestä sekä kolesterolia laskevasta Alentajasta. Tehtaallamme on tehty jo yli 60 vuoden ajan uraauurtavaa työtä kasvirasvojen kehittäjinä ja erityisosaajina. Lue meistä lisää: www.bunge.fi.

Bunge Ltd. on maailman johtava öljysiementen, viljatuotteiden ja elintarvikkeiden ostaja, jatkojalostaja ja toimittaja. Vuonna 1818 perustetun Bungen laaja verkosto tarjoaa ravintoa kasvavalle maailmalle tuottamalla vastuullisia tuotteita ja tarjoamalla mahdollisuuksia yli 70 000 viljelijälle ja heidän palvelemille kuluttajille ympäri maailman. Yrityksen pääkonttori sijaitsee St. Louisissa, Missourin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti 25 000 työntekijää, jotka työskentelevät yli 350 satamaterminaalissa, öljysiementen puristamossa, viljanjalostuslaitoksessa sekä elintarvikkeiden tuotanto- ja pakkauslaitoksessa eri puolilla maailmaa.

Company profile type: 
Employer
Company size: 
100 - 249 employees
Industry: 
Consumer Packaged Goods Manufacturing, Food and Beverage Production
Wanted occupational fields: 
Installation and Maintenance, Asiakaspalvelu, Hallinto- ja toimistotyö, Kuljetus ja logistiikka, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Osto ja hankinta, Teollisuus, Tuotanto, Tutkimus

Contact: 

Sanna Halmekangas 
HR

Company Locations

Address information

Raisionkaari 55
21200 Raisio