Greenstep Oy

Greenstep Oy

About

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 450 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.  

Meillä on toimipisteitä ympäri Suomen sekä viihtyisät toimistot myös Tallinnassa ja Ruotsissa Norrköpingissä sekä Tukholmassa. 

Company profile type: 
Employer
Company size: 
250 - 499 employees
Industry: 
Accounting and Auditing Services, Management Consulting Services, Computer Software
Wanted occupational fields: 
Human Resources, Information Technology Services, Consulting and Coaching, Sales, Software Development, Project Management, Finance
Wanted field of studies: 
Human Resources / Organisation, International Business, Finance / Controlling / Taxes, Business Administration and Management, Marketing / Sales, Economics, Computer science / IT
Company Turnover: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Contact: 

Anette Salonen 
HR & Talent Acquisition Specialist
Frida Lönnberg 
HR & Talent Acquisition Specialist

Company Locations

Company Benefits: 

Free snacks and beverages
Flexible working hours
Sports or culture vouchers
Flat organization structure
Startup atmosphere
Leisure events & activities