Frontpage image
Frontpage image

Monster yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin työpaikkoihin

Uskomme, että motivoituneet ihmiset innostavissa töissä voivat paremmin ja saavat enemmän aikaan. Siksi tavoitteenamme saada oikeat työntekijät ja työpaikat valitsemaan toisensa.

Osaamiseen pohjaavan palvelumme, Alman kattavan mediavalikoiman ja kohdennettujen mainosratkaisujen avulla löydät yritykseesi sopivat osaajat.

 

Ilmoita työpaikka Monsteriin

 

 

 

Parhaat työpaikat on tehty oikeista ihmisistä

Monster osaa tarjota yrityksellesi paitsi osaamiseltaan, myös ihmistyypiltään ja työpersoonaltaan sopivia ja kiinnostavia ihmisiä.

 

 

Löydä sopiva osaaja

Kun yhdistämme Monsterin osaamispohjaisen palvelun Alman kattaviin ja kohdennettuihin markkinointiratkaisuihin, tavoitat haluamasi alan ammattilaiset.

Löydä oikea tyyppi

Viesti vahvasti ja houkuttele parhaat tyypit! Tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia
työnantajabrändisi kirkastamiseen, hakuviestiesi hiomiseen ja älykkääseen kohdentamiseen, jotta yrityksestäsi kiinnostuvat juuri yrityskulttuuriinne sopivat ihmiset.

Nappaa parhaat tekijät päältä

Monsterin ilmoituspaketteihin kuuluu nyt pääsy selaamaan osaajaprofiileja Monsterin kannasta. Älä jää odottelemaan hakemuksia, vaan etsi sopivia kandidaatteja ja ota heihin yhteyttä Monsterin sivuston kautta.

Frontpage image
Frontpage image

Jokaisella yrityksellä on oma tarina, autamme kertomaan sen.

Yritysprofiilin avulla voit kertoa yrityksestäsi sellaista, mikä ei pelkällä työpaikkailmoituksella onnistuisi. Johdata hakija syvemmälle yrityksesi tarinaan ja inspiroi häntä todella haluamaan teille töihin. Tuo esiin työpaikkasi inhimillinen puoli, hyödynnä mm. kuvia ja videoita.

Luo yrityksellesi profiili

 

Monster on rekrytoijan paras kumppani

Haluamme auttaa työnantajia löytämään juuri oikeat tyypit sekä työntekijöitä löytämään itselleen parhaiten sopivat työpaikat. Uudistunut Monster auttaa rekrytoinnin onnistumisessa sekä luo kohtaamisia työnhakijoiden ja työnantajien välille.

 

• Ihminen on enemmän kuin CV

On olemassa osaamista, joka ei aina ole suoraan työtehtävien tai koulutuksen kautta kerrytettyä, kovaa osaamista. Tällaiset tekijät ovat kuitenkin arvokasta pääomaa työelämässä. Olemme uudessa Monsterissa panostaneet siihen, että ihminen tulee nähdyksi kokonaisuutena, ei pelkkänä CV:nä.

 

• Uudenlainen hakutoiminto ja työpaikkojen suosittelu

Käyttäjä voi edelleen etsiä työtä esim. toimialan, tehtävän tai yrityksen mukaan, mutta nyt työpaikkoja voi etsiä myös muilla tekijöillä mm. yrityksen arvojen tai erilaisten etujen perusteella.

Kun käyttäjä hakee työpaikkaa, hän saa suosituksia samankaltaisista paikoista. Monster myös oppii tuntemaan käyttäjiä – mitä enemmän hakija käyttää sivustoa, sitä osuvampia ehdotuksia hän saa.

 

• Monsterissa ilmoittavat pääsevät nyt selaamaan hakijoiden profiileja

Suosittelu toimii myös työnantajapuolella. Kun yritys julkaisee työpaikkailmoituksen, Monster ehdottaa tehtävänkuvaan soveltuvia profiileja. Siksi kannustammekin työnantajia täyttämään ilmoituksen tiedot huolella.

Monsteria käyttävät yritykset pääsevät etsimään sopivien kandidaattien profiileja veloituksetta. Jos sopiva tyyppi löytyy, häneen voi ottaa suoraan yhteyttä sivustomme kautta.

• Helppokäyttöinen ja joustava

Toimimme uudistuksen myötä entistäkin joustavammin ja tehokkaammin. Olemme myös panostaneet sivustomme käytettävyyteen; toiminnot, kuten työpaikkailmoituksen julkaisu ja muokkaus sekä yrityssivun päivitys onnistuvat helposti ja reaaliaikaisesti.

 

• Tuomme yrityksesi paremmin esille

Uudella sivustollamme tuomme rekrytoivat yritykset paremmin esille. Nyt jokainen työpaikkailmoitus sisältää kansikuvan, joka mahdollistaa paremman brändinäkyvyyden.

Lisäksi uudistuneet yritysprofiilisivumme mahdollistavat entistä paremman työnantajabrändäyksen mm. kuvien ja videoiden avulla.

 

• Asiakaspalvelumme auttaa

Heräsikö kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä liittyen sivustoomme ja rekrytointimarkkinoinnin ratkaisuihimme.

Ota yhteyttä puhelimitse 010 665 2180 (soittoaika arkisin 9–15) tai sähköpostilla osoitteeseen yritys@monster.fi