Jätä työpaikkailmoitus Monsteriin ja tavoita parhaat hakijat.

Alla olevat verkkokaupan tuotteet ovat itsejulkaistavia. Tarjoamme palveluna myös muita ilmoituspaketteja. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää, olethan yhteydessä
010 665 2180 / yritys@monster.fi
section icon

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen ilmoituksesi tuloksiin, jatkamme näkyvyyttä veloituksetta (max 60 vrk). Ilmoitathan asiasta yritys@monster.fi (otsikolla Tyytyväisyystakuu) kahden viikon sisällä ilmoituksen poistumisesta. Takuu on voimassa yhden kerran jokaiselle työpaikkailmoitukselle.

Näillä keinoin rekrytointisi onnistuu

  • Työpaikkailmoituksesi tavoittaa Monsterissa satoja tuhansia työnhakijoita
  • Ilmoitustasi jaellaan Alma Median kanavissa tai sosiaalisessa mediassa, jossa se tavoittaa passiiviset hakijat
  • Ilmoituksen korostettu näkyvyys Monsterin hakulistauksessa kiinnittää hakijan huomion
  • Yrityksesi logo työpaikkailmoituksessa lisää yrityksen tunnistettavuutta
  • Ilmoituksesi lähetetään sähköpostilla sopiville työnhakijoille Monsterin hakuvahdissa
  • Mobiilioptimoitu sivusto ja erillinen mobiilisovellus varmistavat hyvän käyttökokemuksen
  • Voit ottaa käyttöösi tuhansien työnhakijoiden CV-pankin, SearchMonsterin
  • Voit julkaista ilmoituksen heti oston jälkeen tai myöhemmin kun sinulle sopii
  • Voit lisätä ilmoitukseesi videon Monster Studios -sovelluksen avulla
  • Voit vastaanottaa ja hallinnoida hakemuksia Monsterin ilmaisella järjestelmällä

Usein kysyttyä

Ilmoituksesi julkaistaan Monster.fi-sivuilla, joka tavoittaa satoja tuhansia työnhakijoita ympäri Suomen. Valitsemasi ilmoitustyypin mukaan ilmoitustasi markkinoidaan joko Alma Median verkostossa, joka sisältää Suomen suurimpia medioita, kuten Iltalehti.fi ja Kauppalehti.fi tai eri sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram). Ilmoitustasi jaellaan potentiaalisille työnhakijoille myös sähköpostitse.

Vahvistettuasi ostoksen Monsterin verkkokaupassa, voit julkaista ilmoituksesi heti tai 12 kk sisällä ostoksestasi. Verkkokaupan kautta ostetut ilmoitukset ovat itsejulkaistavia. Jos kaipaat apua oikean näkyvyyden valitsemisessa tai ilmoituksen julkaisussa, olethan meihin yhteydessä.

Tarvitset vain ilmoitustekstin. Halutessasi voit lisätä ilmoitukseesi myös yrityksesi logon. Julkaisuvaiheessa järjestelmä kysyy sinulta muutamia tarkentavia kysymyksiä, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi juuri teille kannattaisi hakea.

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi luottokortilla ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Kun valitset maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä. Mikäli käytössäsi on verkkolasku, syötä tiedot “laskun viesti” -kenttään.

 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, niin kysy meiltä chatissa tai puhelimitse 010 665 2180. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia: yritys@monster.fi.

Jäitkö pohtimaan?

Autamme mielellämme, jos sinulla heräsi kysyttävää. Voit kysyä lisätietoa myös chatissa tai puhelimitse 010 665 2180.

Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia