Etusivu / Monsterin käyttö / Työpaikkailmoitusten julkaisu / Alma Career Oy aloitti toimintansa – Monster.fi säilyy

Alma Career Oy aloitti toimintansa – Monster.fi säilyy

Alma Career Oy aloitti toimintansa – Monster.fi säilyy

Alma Media Oyj ja Monster Worldwide Inc. sopivat marraskuussa 2013 vahvistavansa yhteistyötään kattamaan itäisen Keski-Euroopan ja Baltian maat.

Järjestely on nyt saatu päätökseen ja yhteisyritys Alma Career Oy on käynnistänyt toimintansa suunnitellulla rakenteella ja avainhenkilöiden nimityksillä. Alma Career Oy operoi rekrytointipalveluita kaikkiaan 9 maassa.

Yhteistyön laajentumisen myötä Monsterin palvelut tulivat osaksi Alma Median rekrytointipalveluiden kokonaisuutta, joka toimii järjestelyn jälkeen Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa, Unkarissa ja Kroatiassa. Liiketoimintaa johdetaan Alma Median ja Monsterin yhdessä omistamasta Alma Career Oy:stä ja se raportoidaan osana Alma Median Digitaaliset kuluttajapalvelut -raportointisegmenttiä. Järjestelyn yhteydessä nykyisen Monster Oy:n nimi muuttui Alma Career Oy:ksi ja Monster Worldwide Inc:stä tuli sen vähemmistöosakas 15 % osuudella.

Järjestelyjen jälkeen Monster.fi pystyy palvelemaan suomalaisia asiakkaitaan kasvavilla markkina-alueilla entistä paremmin. Monsterin brändi ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan.

Alma Career Oy:ssä on tehty seuraavat nimitykset: Marja Pylkkänen jatkaa toimintaansa laajentaneen yhtiön toimitusjohtajana. Mika Kiiskinen on nimitetty Monster Suomen maajohtajaksi. Bartosz Struzik jatkaa Monster Puolan, Szabolcs Buda Monster Unkarin ja Petr Kubacka Monster Tšekin maajohtajina. Mikko Vuorio on nimitetty kansainvälisen myynnin johtajaksi.

Sekä maajohtajat että Mikko Vuorio raportoivat toimitusjohtaja Marja Pylkkäselle, joka puolestaan raportoi Alma Median Markkinapaikat –liiketoimintayksikön johtajalle Raimo Mäkilälle.

Lisätietoja:

Marja Pylkkänen, toimitusjohtaja, Alma Career Oy, puh. +358 40 7469226
Raimo Mäkilä, liiketoimintayksikön johtaja, Alma Media Oyj, puh. +358 40 5461892.