Etusivu / Ohjeita rekrytointiin / Työnantajamielikuva / Hyvä työnantaja -kyselypalvelu

Hyvä työnantaja -kyselypalvelu

Hyvä työnantaja -kyselypalvelu

Hyvä työnantaja -kyselypalvelu tarjoaa yrityksille maksuttoman mahdollisuuden arvioida omaa kilpailukykyisyyttään työnantajana. Palvelu on kehitetty Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksessa. Palvelu sisältää Hyvä työnantaja –kyselytyökalun. Sen avulla yritys voi selvittää kuinka hyvä, kiinnostava ja motivoiva työnantaja yritys on oman henkilöstönsä näkökulmasta. Tuloksia voi myös verrata muihin samalla sektorilla tai toimialalla toimiviin työnantajiin. Kyselytyökalu on tarkoitettu vähintään 20 henkeä työllistäville työpaikoille.

Kyselytyökalu soveltuu myös monikielisille työpaikoille. Hyvä työnantaja -kyselyyn on mahdollista vastata suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielellä.

Kyselytulosten perusteella yritys voi kehittää työpaikkaa siten, että työntekijöiden työmotivaatio ja halukkuus osallistua oman työpaikan kehittämiseen kasvavat ja työpaikan tuloksellisuus ja taloudellinen kilpailukyky tätä kautta paranevat. Oman henkilöstön antama arvio työpaikasta toimii parhaimmillaan myös erinomaisena työnantajaimagon rakentajana ja markkinointivalttina niissä tilanteissa, kun yritys haluaa rekrytoida palvelukseensa parhaat työntekijät.

Hyvä työnantaja -kyselytyökalua on mahdollista käyttää niin ikään aivan normaalin henkilöstökyselyn tapaan. Sen avulla yritys voi selvittää mm. työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja sitoutuneisuutta sekä työpaikkanne kehittämistarpeita.

Kysely on mahdollista uusia vuosittain ja siten seurata, kuinka asiat työpaikalla ovat kehittyneet.

Lisätietoa: www.hyvatyonantaja.fi