Etusivu / Ohjeita rekrytointiin / Työnantajamielikuva / Universum ja työnantajakuva

Universum ja työnantajakuva

Universum ja työnantajakuva

Mikä on Universum?
UNIVERSUM on maailman johtava työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Universumilla on 20 vuoden kokemus työnantajakuvan rakentamisesta ja olemme alan edelläkävijöitä maailmassa. Universum auttaa yli 1 200 yritystä maailmanlaajuisesti houkuttelemaan uusia huippuosaajia ja pitämään nykyiset tarjoamalla heille tutkimus-, strategia- ja kommunikaatiopalveluja. Universumin tutkimuksiin vastaa vuosittain 400 000 opiskelijaa ja nuorta ammattilaista 31 eri maassa, mikä antaa meille ainutlaatuista tietoa. Mediavalikoimamme kostuu yli 80 julkaisusta ja verkkosivustosta, jotka auttavat nuoria löytämään oman suosikkityönantajansa.

Mitä on Employer Branding?
Employer Branding on looginen prosessi, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa olla houkutteleva työnantaja nykyisille ja tuleville ihannetyöntekijöille. Tämä on pitkäkestoinen prosessi, joka tapahtuu erillään lyhytaikaisista rekrytointitarpeista ja toimenpiteistä. Tämä strateginen prosessi on välttämätön taloudellisen menestyksen saavuttamiseksi kilpailuilla markkinoilla. Employer Brandingin menestys riippuu jokaisen yrityksen HR ja markkinointi- ja viestintätoimintojen yhteistyössä.

Joka yrityksellä on automaattisesti brändi – joko hyvä tai huono. Kaikki yritykseen liittyvä viestintä ja informaatio vaikuttaa siihen, millaisena nykyiset ja tulevat työntekijät yritystänne pitävät. Tiedättekö, millainen brändi yrityksellänne on? Millaisen brändin haluaisitte? Entä millainen on ihannetyöntekijänne?

Employer Branding -malli
Asiakkaamme esittävät usein näitä kysymyksiä. Voidaksemme antaa vastauksen olemme kehittäneet Employer Branding –mallin. Malli on suunniteltu auttamaan yrityksiä tehokkaasti luomaan ja ylläpitämään menestyviä työnantajabrändejä. Yhä useampi yritys on määrittänyt EB -konseptin kuuluvan heidän tärkeimpiin strategisiin haasteisiinsa. Autamme asikkaitamme kehittämämme EB -konseptin mukaisesti pääsemään kokonaisvaltaisesti sisälle EB -prosessiin.

Mallimme perustuu yli 20 vuoden kokemukseen johtavien kansainvälisten yritysten kanssa ja ihannetyöntekijöiden parissa tehtyyn tutkimukseen ja viestintään. Mallin tarkoitus on auttaa yrityksiä kehittämään EB -toimintaansa tulevan menestyksen varmistamiseksi.

Lisätietoa Universumista
Michaela von Wendt
Sähköpostiosoitteen etuliite: michaela.vonwendt
Puhelin: +358 50 582 2585