Brändipohja

Monsterin Brändipohjalla voit helposti tehdä vaikutuksen työnhakijoihin ja vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa. Yrityksesi ilmeen mukainen ilmoituspohja on uskottava ja erottuu muista työpaikkailmoituksista. Brändipohja sisältää yrityssivun ja yrityksesi näköisen ilmoituspohjan.  

Yrityksesi näköinen rekrytointi-ilmoitus

Yrityksesi näköinen ilmoituspohja on yritykselle helppo, nopea ja hakijaystävällinen tapa rakentaa työnantajakuvaa rekrytointi-ilmoittelun ohessa.

Ilmoituspohjaan kuuluu logo ja kansikuva, videoita, kuvagalleria sekä linkki yrityssivulle.

Katso esimerkki ilmoituspohjasta

Yrityssivu

Yrityssivulta työnhakija saa nopeasti yleiskäsityksen yrityksesi toiminnasta ja työkulttuurista. Yrityssivulle tulee myös automaattisesti näkyviin kaikki Monsterissa julkaistut avoimet työpaikkanne.

Yrityssivulle on mahdollista saada yrityksen esittelyteksti, logo ja kansikuva, linkit yrityksesi sosiaalisen median kanaviin, videoita ja kuvia.

Katso esimerkki yrityssivusta

Hinnoittelu

Monsterin Brändipohjan hinta on 2500 €/vuosi. Kustomoitava ilmoituspohja yksittäiseen hakuun (ilman yritysesittelysivua) on 300 €/kpl.

Jos kiinnostuit ja haluaisit ottaa Brändipohjan käyttöön yrityksesi rekrytoinneissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yritys@monster.fi.