Rekrytointimarkkinointi

Näkyminen laadukkaassa mediaympäristössä vahvistaa brändiä ja rakentaa työnantajamielikuvaa. Käytössämme on Alman laaja mediavalikoima ja kattavat markkinointiratkaisut, jotka varmistavat, että rekrytointiviestisi näkyy oikealle kohderyhmälle.

Työpaikkanostot verkossa

Vahvassa mediaympäristössä näkyvät työpaikkanostot kiinnittävät yleisönsä huomion. Nostot näkyvät median etusivulla, uutisissa ja artikkeleissa läpi sivuston ja joka laitteella: mobiilissa, tabletilla ja desktopilla.

Voit valita kohderyhmääsi sopivan median: Kauppalehti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tivi, Markkinointi&Mainonta tai Iltalehti. Noston hinta alkaen 300 €.

Brändibanneri

Brändibanneri on edullinen tapa vahvistaa työnantajamielikuvaa yrityksen ilmeen mukaisella rekrymainonnalla. Automatisoitua banneria näytetään kohdennetusti Alman sivustoilla. Kampanja-aika on kaksi viikkoa ja se sisältää 200 000 näyttöä Alman sivustoilla (esim. kauppalehti.fi, iltalehti.fi, etuovi.com). Näytöt kohdennetaan automaattisesti työpaikkailmoituksen tehtäväalueen tai sijainnin mukaan.

Brändibanneri rakennetaan käyttämällä yrityksen logoa ja brändiväriä sekä mahdollista brändikuvaa. Bannerin linkityksen voi ohjata Monsterin työpaikkailmoitukseen tai sisältömarkkinointiartikkeliin. Brändibannerin hinta alkaen 600 €.

Display-mainonta

Yrityksen ilmeen näköinen rekrytointimainonta kiinnittää hakijoiden huomion ja erottuu kilpailijoista. Alma-verkosto sisältää lukuisia uutismedioita ja markkinapaikkoja, jotka takaavat bannerille laajan näkyvyyden.

Monipuolisilla kohdennusvaihtoehdoilla mainostasi näytetään kohderyhmääsi sopiville potentiaalisille työnhakijoille. Bannerin tuotanto onnistuu Monsterin kautta.

 

Sosiaalisen median markkinointi

Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa alustan tavoittaa potentiaaliset työnhakijat kohdennetusti ja yrityksen brändin ilmeen mukaisesti.

Osaan Monsterin työpaikkailmoituksista kuuluva automatisoitu ja kohdennettu mainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen, sijainnin ja työnantajan perusteella.

Kun tavoitteena on laajempi sosiaalisen median näkyvyys, on räätälöity some-kampanja ratkaisu. Sosiaalisen median asiantuntijoidemme kohdentama kampanja tavoittaa haluamasi kohderyhmän Facebookissa ja Instagramissa. Mainoksessa voidaan käyttää brändikuvaa tai videota.

Kysyttävää?

Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
ONNISTU REKRYTOINNISSA

Vinkkejä ja ideoita rekrytointiin
ja työnantajabrändin rakentamiseen