Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on tehokas tapa tutustuttaa lukija yrityksen työkulttuuriin, arvoihin ja päivittäiseen tekemiseen samalla rakentaen yritykselle arvokasta työnantajamielikuvaa.

Tarjoamme Monsterilla laadukkaita sisältömarkkinoinnin ratkaisuja, joilla voit viestiä yrityksestänne erilaisille kohderyhmille.

Sisältömarkkinointiartikkeli laadukkaassa mediaympäristössä

Työ&Ura Studio on Kauppalehti.fi:n sisällä toimiva blogialusta, joka tavoittaa eri alojen asiantuntijat. Studioon julkaistava artikkeli saa yli miljoona näyttöä. Artikkelia voidaan myös mainostaa kohdennetusti Tekniikkatalous.fi:ssä, jolloin se tavoittaa teollisuuden ja tekniikan alan asiantuntijat.

Autamme sisällön ideoinnissa ja ammattilaisemme tuottavat haluamanne sisällön yrityksestänne. Artikkeleihin on mahdollista upottaa kuvia, videoita, tekstiä, linkkejä, kyselyjä jne.

Ikkuna työelämään – monipuolinen sisältömarkkinoinnin konsepti

Ikkuna työelämään on monikanavainen sisältömarkkinoinnin kokonaisuus, joka pukee yrityksenne tarinan sanoiksi ja varmistaa sille yleisön Alman laadukkaassa mediaympäristössä. Työelämäsisällöt ovat Alma Median luetuimpia sisältöjä ja niiden parissa vietetään aikaa.

Kokonaisuuteen sisältyy laaja näkyvyys Alman eri medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Ikkuna työelämään soveltuu sekä yksittäisiin rekrytointeihin tai se on mahdollista toteuttaa pidempiaikaisena kampanjana, jolloin näkyvyyttä jaetaan koko vuodelle yhdessä suunnitellun vuosikellon mukaan. Artikkeli on mahdollista julkaista monikanavaisesti sekä printissä että digissä tai vaihtoehtoisesti keskittyä vain digikanaviin.

Artikkeli Monster Klubilla tavoittaa halutun kohderyhmän

Monsterin työnhakijoille suunnatulla Monster Klubi -sivustolla julkaistu artikkeli sopii hyvin tulevista rekrytoinneista viestimiseen. Toimittajan kirjoittama artikkeli tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kertoa itsestään potentiaalisille työnhakijoille haluamallaan tavalla. Artikkelissa voi esimerkiksi esitellä yrityksen kulttuuria ja ylpeydenaiheita tai nostaa esille yrityksen ajankohtaisia uutisia tekstien, kuvien ja videon keinoin.

Artikkelin julkaisun yhteydessä se jaetaan monikanavaisesti sosiaalisessa mediassa ja Alma Median sivustoilla.

Kiinnostuitko?

Contact Form

*kaikki kentät ovat pakollisia