Monster auttaa löytämään etsimäsi osaajat

Monsterin kattavan mediavalikoiman ja kohdennettujen mainosratkaisujen avulla löydät tarvitsemasi osaajat.

Julkaise ilmoitus

Valitse työpaikkailmoituksellesi sopiva näkyvyys

Tutustu ilmoituksiin

Miksi valita Monster?

supervisor_account

Tavoitamme etsimäsi kohderyhmät

Parhaiden osaajien tavoittamiseksi työpaikkailmoitus julkaistaan Monsterissa ja jaetaan niihin kanaviin, joista haluttu kohderyhmä löytyy.
remove_red_eye

Ratkaisut juuri sinulle

Tarjoamme monipuolisia rekrytointimarkkinoinnin ratkaisuja, yksittäisistä rekrytoinneista aina strategiseen työnantajamielikuvan rakentamiseen.
star

Emme ole vain yksi media

Käytössämme on Alman laaja mediavalikoima ja kattavat markkinointiratkaisut, jotka takaavat rekrytointiviestillesi sen ansaitseman näkyvyyden. Alman mediat tavoittavat n. 80 % suomalaista viikoittain.
assignment_ind

Laadukas mediaympäristö

Varmista, että brändisi näkyy siellä, missä pitääkin. Mainoksen muistettavuus, pidettävyys sekä sitoutuminen brändiin kasvavat merkittävästi sen esiintyessä vastaanottajan arvostamassa ympäristössä.
autorenew

Rekrytoi osaajia ulkomailta

Kattavan kansainvälisen verkostomme kautta tavoitat kätevästi osaajat ympäri maailmaa.
restore

Haluamme aidosti auttaa

Saat meiltä apua niin ilmoituksen julkaisuun kuin työnantajakuvaan rakentamiseen liittyen. Räätälöidään yhdessä rekrytointimarkkinointinne vastaamaan yrityksenne rekrytointihaasteisiin tutkimustietoa hyödyntäen.

Kokemuksia Monsterista

Usein kysytyt kysymykset

Missä kaikissa kanavissa ilmoitukseni näkyy?
Ilmoituksesi julkaistaan Monster.fi-sivuilla, joka tavoittaa satoja tuhansia työnhakijoita ympäri Suomen. Valitsemasi ilmoitustyypin mukaan ilmoitustasi markkinoidaan joko Alma Median verkostossa, joka sisältää Suomen suurimpia medioita, kuten Iltalehti.fi ja Kauppalehti.fi tai eri sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram). Ilmoitustasi jaellaan potentiaalisille työnhakijoille myös sähköpostitse.
Milloin pääsen syöttämään ilmoitustekstin?
Vahvistettuasi ostoksen Monsterin verkkokaupassa, voit julkaista ilmoituksesi heti tai 12 kk sisällä ostoksestasi. Verkkokaupan kautta ostetut ilmoitukset ovat itsejulkaistavia. Jos kaipaat apua oikean näkyvyyden valitsemisessa tai ilmoituksen julkaisussa, olethan meihin yhteydessä.
Mitä tarvitsen ilmoitusta varten?
Tarvitset vain ilmoitustekstin. Halutessasi voit lisätä ilmoitukseesi myös yrityksesi logon. Julkaisuvaiheessa järjestelmä kysyy sinulta muutamia tarkentavia kysymyksiä, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi juuri teille kannattaisi hakea.
Voinko maksaa ostokseni laskulla?
Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi luottokortilla ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Kun valitset maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä. Mikäli käytössäsi on verkkolasku, syötä tiedot "laskun viesti" -kenttään.
En löydä vastausta kysymykseeni. Keneltä kysyn?
Jos et löydä alta vastausta kysymykseesi, niin kysy meiltä chatissa tai puhelimitse 010 665 2180. Voit myös aina lähettää meille sähköpostia: yritys@monster.fi.