TYÖNANTAJABRÄNDI

Jokaisella yrityksellä on tarina, me autamme kertomaan sen.

Hyvä työnantajamielikuva on kilpailuvaltti rekrytoinnissa. Sitä pitää kuitenkin rakentaa systemaattisesti ja muistaa markkinoida osaajien tavoittamiseksi. Meiltä saat apua ja työkaluja työnantajabrändisi vahvistamiseksi.

Enhanced Job Branding-restaurant worker

Rekrytointimarkkinointi

Kohdenna rekrytointiviestisi oikealle yleisölle ja tavoita etsimäsi osaajat. Monsterin kautta saat rekrytointiviestisi esille Suomen arvostetuimmissa mediaympäristöissä, kuten Kauppalehdessä ja Tekniikka&Taloudessa.

Lue lisää
Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
Company Profiles-foosball

Monster Studios

On tiedossa, että parhaiden osaajien houkuttelu on tänä päivänä yhä vaikeampaa. Siksi yrityksen erottautuminen kilpailijoista työnhakijoiden silmissä on ensiarvoisen tärkeää. Videolla on mahdollista tuoda yrityksen kulttuuria esille ja herättää sopivien hakijoiden kiinnostus.

Monsterin ilmaisella Monster Studios -sovelluksella voit luoda työnhakijoita houkuttelevia videoita rekrytointisi tueksi. Sovelluksella kuvaat, editoit ja julkaiset videoita työpaikkailmoitukseesi suoraan puhelimeltasi vaivattomasti.

Lue lisää
Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
Social Brand Ads-3 people

Sisältömarkkinointi

Työnantajakuva kumpuaa organisaation sisältä, ja ulkoisen viestinnän avulla mielikuvaa rakennetaan kohderyhmille, joita yritykseen halutaan tulevaisuudessa houkutella. Yrityskulttuurista kertovat aidot työntekijöiden tarinat tuovat työntekijöiden äänen yrityksen markkinointiin.

Sisältömarkkinointi on tehokas tapa kertoa yrityksen tarina halutulle kohderyhmälle. Toimitettu artikkeli tutustuttaa lukijan yrityksen työkulttuuriin, arvoihin ja päivittäiseen tekemiseen samalla rakentaen yritykselle arvokasta työnantajamielikuvaa. Sillä on kuitenkin merkitystä, minkälaisessa mediaympäristössä sisältö näkyy.

Lue lisää
Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
Woman applying decal to window

Brändipohja

Monsterin Brändipohjalla voit helposti tehdä vaikutuksen työnhakijoihin ja vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa. Yrityksen ilmeen mukainen ilmoituspohja on helppo, nopea ja hakijaystävällinen tapa rakentaa työnantajakuvaa rekrytointi-ilmoittelun ohessa. Brändipohja sisältää yrityssivun ja yrityksesi näköisen ilmoituspohjan.

Lue lisää
Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
Career Sites-Woman on tablet

Tutkimukset

Tuloksellisen työnantajabrändityön kulmakiviä ovat tavoitteiden asettaminen, seuranta ja mittarointi. Markkinointitoimenpiteiden mittaaminen antaa tietoa niiden vaikutuksista ja laajemmat tutkimukset tukevat työnantajabrändin kehittymisen seurantaa pitkällä aikavälillä.

Tutkimalla sisältömarkkinointia tai rekrytointi-ilmoituksia, saadaan selville, millaisia mielikuvia sisältö loi työnantajayrityksestä ja olisiko lukija sisällön perusteella kiinnostunut hakemaan yritykseen töihin.

Tarjoamme erilaisia rekrytointimainonnan mittauksia, yrityksenne tarpeen mukaan.

Lue lisää
Contact Form
*kaikki kentät ovat pakollisia
ONNISTU REKRYTOINNISSA

Vinkkejä ja ideoita rekrytointiin
ja työnantajabrändin rakentamiseen