Julkaise työpaikkailmoitus

Julkaise työpaikkailmoitus Monsteriin ja tavoitat avullamme haluamasi alan ammattilaiset. Valitse juuri hakuusi sopiva ilmoitustyyppi ja varmistat, että rekrytointisi onnistuu.

Katso hinnat

Markkinointi Alman verkostossa

Tavoitat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat, kun valitset työpaikkailmoituksen, joka sisältää markkinointia Alman verkostossa. Työpaikkailmoitus nousee bannereissamme Alman sivustoille (mm. Iltalehti.fi), jotka tavoittavat yhteensä jopa 86 % suomalaisista.

Työpaikkavahdit

Työpaikkailmoituksesi lähetetään automatisoidusti työnhakijoille, jotka ovat tilanneet itselleen sähköpostiinsa vastaavan tehtäväalueen työpaikkavahdin.

Hakemukset Monsterissa

Voit vastaanottaa veloituksetta työpaikkahakemukset Monsterin järjestelmään ja hallinnoida rekrytointisi etenemistä kätevästi verkosta.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Automatisoitu somemainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Kun valitset työpaikkailmoituksen, joka sisältää markkinointia sosiaalisessa mediassa, ilmoituksesi mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen ja sijainnin perusteella.

Löydä työntekijä

devices

Mobiilioptimoitu työpaikkailmoitus

Työpaikkoja selataan mobiilissa työmatkalla ja vapaa-ajalla. Monsterin mobiilioptimoitu sivusto sekä mobiilisovellus varmistavat työnhakijoille hyvän käyttökokemuksen.
ondemand_video

Video työpaikkailmoituksessa

Käytä ilmaista Monster Studios -mobiilisovellusta, jonka avulla kuvaat, editoit ja julkaiset helposti ja nopeasti rekrytointivideon työpaikkailmoitukseesi.
dashboard

Ilmainen hakemusten hallinnointi

Voit vastaanottaa hakemuksesi suoraan Monsterin järjestelmään ja hallinnoida työnhakijoiden CV:itä helposti.

Haetko työntekijää? Julkaise ilmoitus.

Katso hinnat