Skip to main content

20 taloushallinnon osaajaa

Kiinnostaako sinua mahdollisuus kasvaa taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, jossa pääset hyödyntämään asiakaslähtöistä työotettasi ja syventämään osaamistasi ilman kaavoihin kangistumista? Haluatko suunnata uraasi entistä vahvemmin modernin taloushallinnon teknologioiden pariin ja samalla päästä kehittämään liiketoimintaa erilaisten ratkaisumallien avulla? Hae nyt taloushallinnon osaajaksi DigiTalous Akatemian kautta ja aloita uusi työ kehittyvällä alalla, jossa uusista osaajista on kova kysyntä!

Mikäli haluat hyödyntää työssäsi järjestelmällistä työotettasi ja kasvattaa samalla taloushallinnon osaamistasi, tämä on sinun mahdollisuutesi aloittaa uusi työ ja kehittyä asiantuntijaksi mielenkiintoisiin tehtäviin. Ala kasvaa ja kehittyy vauhdikkaasti ja uramahdollisuudet taipuvat modernin taloushallinnon parissa moneen muottiin perinteisten mallien automatisoituessa ja ratkaisujen monipuolistuessa. Uudenmaan alueen tilitoimistot ja eri toimialojen työnantajat etsivätkin nyt kauttamme riveihinsä ennakkoluulottomia taloushallinnon osaajia, joilla on intoa kehittää omaa osaamistaan ja ottaa haltuun uusimmat alan työkalut.

Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme tekijä?

Kasva talous- ja palkkahallinnon osaajaksi ja aloita uusi työ

DigiTalous Akatemia F.E.C. -rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Olemme rekrytoineet toteuttamiemme ohjelmien kautta jo yli 500 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa uusiin työtehtäviin valtakunnallisesti. Avoimia työtehtäviä on monenlaisia taloushallinnon avustavista ja asiantuntijatehtävistä teknisempiin sovellustuen ja –konsultoinnin rooleihin. Koulutusohjelman kautta uusi työsi voi olla esimerkiksi: kirjanpitäjä, reskontranhoitaja, talousassistentti, controller, taloushallinnon sovelluskonsultti tai järjestelmäasiantuntija.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla, olitpa sitten työkokemusta palkka-, talous-, tai henkilöstöhallinnon parista omaava osaaja, vastavalmistunut tulevaisuuden tekijä tai uutta suuntaa urallesi miettivä osaaja. Sinun ei siis tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinua kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä:

 • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa modernin taloushallinnon asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
 • Sinulla on kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, kirjanpidosta, palkanlaskennasta, sisäisestä laskennasta tai taloushallinnon järjestelmä- ja sovellustehtävistä koulutuksen, työkokemuksen tai projektien kautta
 • Hyvän taustan tehtäviin antaa esim. talous- ja palkkahallinnon, laskentatoimen, rahoituksen, IT-alan tai muun kaupallisen tai teknisen alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI)
 • Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote, hyvät organisointikyvyt sekä valmiutta vuorovaikutteiseen asiantuntijatyöhön
 • Tiedät mistä on kyse, kun puhutaan raportoinnista, budjetoinnista, ennustamisesta tai tilinpäätöksistä Liiketoiminnan kehittäminen, IT-ratkaisut ja asiakasprojektit kiinnostavat sinua ja saatat nähdä itsesi tulevaisuudessa taloushallinnon konsultin roolissa
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alla ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Kyseessä on työvoimakoulutus ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Heräsikö kiinnostus? Osallistu ohjelman hakijainfotilaisuuteen maanantaina 19.4. klo 11 Sarasen Facebookissa! Tilaisuudessa pääset tutustumaan ohjelman sisältöön ja avoimiin uramahdollisuuksiin tarkemmin. Ilmoittaudu FB-liveen mukaan tästä!

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalous Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä taloushallinnon asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä tilaisuuden löytää tulevan työpaikkasi. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli useiden yhteistyöyrityksiemme joukosta, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn modernin taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena nostat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. Koulutus järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena ja on osallistujille maksuton.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijuus on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin, hae siis mukaan pian!

Hae mukaan heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 699157

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin – anna siis osaamisesi ja motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! Hakuaika päättyy 17.5.

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää projektin yhteyshenkilöltä Pinja Heimalalta. Tavoitat Pinjan parhaiten sähköpostitse (pinja.heimala@saranen.fi) tai puhelimitse (040 849 3962)

20 taloushallinnon osaajaa

Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.04.2021

Jaa työpaikkailmoitus