Skip to main content

3D-koordinaattimittaaja / tuotetarkastaja

Mectalent on laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan huippuasiantuntija. Toimimme muun muassa uusien teknologioiden, lääketieteen ja turvallisuusteknologioiden aloilla. Suunnittelemme, koneistamme ja kokoamme tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työmme painopisteitä ovat menetelmäkehitys, laitevalmistus, tarkkuus-, turvallisuus- ja valvontamekaniikka sekä kirurgiset laitteet ja implantit. Kuulumme oululaiseen Cor Group konserniin.

Yrityksemme kasvaessa haemme nyt joukkoomme mittaamisen ja tuotetarkastuksen ammattilaista vaihteleviin työtehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu: laadunvarmistus koordinaattimittakoneella (käyttö ja ohjelmointi) ja manuaalisilla mittavälineillä, muut mittaustekniset tehtävät

Käytössämme on Zeiss 3D-koordinaattimittakoneet.

Arvostamme: Soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä, laadun merkityksen ymmärrystä, motivoitunutta ja innostavaa asennetta, tietoteknisiä valmiuksia.

Tarjoamme: Monipuolisia ja haastavia tehtäviä menestyvässä yrityksessä, työskentelyn modernin teknologian parissa, mukavan työyhteisön, liikuntasaldon. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi vaativien kappaleiden valmistuksessa ja kehittämään omia taitojasi huippuammattilaisten seurassa.

Sopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Puhelintiedusteluihin vastaa
Tuotantopäällikkö Tuomas Kemppainen, puh. 0408452800

Kirjalliset hakemukset viitteellä ”3D-koordinaattimittaaja/tuotetarkastaja” pyydämme toimittamaan 1.10.2021 mennessä osoitteeseen: rekry@mectalent.fi

3D-koordinaattimittaaja / tuotetarkastaja

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus