Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

3D mallintaja / Mekaniikkainsinööri

Etsimme asiakasyrityksellemme 3D-mallintajaa Naantaliin

Etsimme asiakkaallemme 3D-mallintajaa. Työssäsi mittaat erilaisia koneistettavia kappaleita ja piirrät niistä 3D-kuvat Solidworks-suunnitteluohjelmistolla. Työ tehdään pääasiassa asiakkaan tuotantotiloissa Turun seudulla, mutta työssäsi voit päästä myös matkustamaan Suomen sisällä. Työskentelet kokoaikaisesti ja työ on pääosin päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle insinöörille, kenellä on ymmärrystä mekaniikkasuunnittelusta ja erilaisista valmistusmenetelmistä joko koulusta tai työelämästä.

Sopivalla henkilöllä on

  • Osaamista erilaisista mittausmenetelmistä
  • Aikaisempaa kokemusta Solidworksin käyttämisestä
  • Perustaidot koneenpiirustuksesta

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus erilaisista teollisuuden valmistusmenetelmistä, etenkin koneistuksesta.

Koska työssäsi saatat päästä matkustamaan, toivomme että sinulla on käytössäsi oma auto ja ajokortti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi nopeasti. Työ on määräaikainen ja se kestää vähintään syyskuun loppuun asti, mutta sinulla on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi tehtävään liittyen ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Elina Koskela 040-7579227

Hae paikkaa viimeistään 20.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: elina.koskela@barona.fi, 0407579227

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

3D mallintaja / Mekaniikkainsinööri

Naantali
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus