Skip to main content

Aamiaiskokki, missä olet?

Hei kokki! Etsimme asiakasyrityksellemme Scandic Joensuuhun aamiaskokkia vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja. Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on oma loistava asenteesi työhön.

Etsimme tiimin täydennykseksi kokkia, jolta löytyy jo jonkin verran kokemusta käytännön työskentelystä ja ennen kaikkea aitoa motivaatiota toimeen tarttumiseen – tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti aamiaiskokin tehtävät aamuvuorossa, eli luvassa aikaisia aamuherätyksiä! Työ sisältää muun muassa aamiaisen valmistelua, esille laittoa, buffan täyttöä ja siisteydestä huolehtimista. Olethan asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta keittiötyöskentelystä.

Toivomme, että nautit keittiössä työskentelystä ja teet saumatonta yhteistyötä työtovereiden kanssa. Lisäksi joustavuus, aikaan saava työskentelytapa ja tietenkin kiinnostus makumaailmaa kohtaan ovat tärkeitä tässä tehtävässä. Toivomme oma-aloitteisuutta, vuoroja tehdään välillä yksin.

Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

 • alan koulusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • sitoutumista
 • joustavuutta
 • oma-aloitteisuuutta
 • paineensietokykyä muuttuviin tilanteisiin
 • osaat ylläpitää hyvää tiimihenkeä omalla asenteellasi

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä osana loistavaa porukkaa
 • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi
 • monipuolisia työtehtäviä
 • ison ja luotettavan organisaation tuen
 • 63h/3vk
 • toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen

Työt alkavat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä! Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Barona välille.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten älä aikaile!

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan löydyttyä, joten hae paikkaa jo nyt oheisen linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: eveliina.lehto@barona.fi, 0505770766 (ma-pe klo 9-15)

Scandic Joensuu

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi Cumulus City & Resort -hotellit sekä kansainväliset Hilton –hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aamiaiskokki, missä olet?

Scandic Joensuu
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Scandic Hotels Oy
Rovaniemi
Scandic Hotels Oy
Rovaniemi
Scandic Hotels Oy
Nokia
Barona HoReCa
Joensuu
Scandic Hotels Oy
Kuusamo
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti