Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aamiaistyöntekijä, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin - safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Etsimme Hotel Ylläshuminan yksityiseen yleelliseen majataloon aamiaistyöntekijää!

Tämä mökki on vieraille, jotka haluavat käynniltään enemmän - majatalo sijaitsee omassa rauhassa Kukaslompolo-järven rannalla ja tarjoaa pienille seurueille kaikki mitä käynniltään voivat haluta. Mökki sijaitsee hiihtokeskuksen ja Äkäslompolon keskustan läheisyydessä, mutta kuitenkin tarjoaa oman rauhan mökin tunnelmasta ja palveluista nauttimiseen.

Aamiaistyöntekijän tehtävä on valmistaa ja tarjoilla majoittujille aamiainen majoitustiloissa, siivota majoitustila ja mikäli osaamista löytyy, myös leipoa lämpimät leivonnaiset vieraille. Vieraiden poistuessa yksikössä tehdään loppusiivous. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa Hotel Ylläshuminan aamupalalalla työskentely. 

Edellytämme tehtävässä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, vieraanvaraista asennetta, suomen ja englannin kielen taitoa sekä perus keittiö- ja tarjoilutaitoja. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää huhtikuulle saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy asiakasyrityksemme puolesta. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etusi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected].

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aamiaistyöntekijä, Hotel Ylläshumina

Lappi
95900 Kolari
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti