Skip to main content

Account Manager - Parker Hannifin

Rakennatko pitkäkestoisia asiakassuhteita hymyssä suin ja saako niiden ylläpitäminen iloitsemaan kuin kesäloman aloitus?

Etsimme nyt Parker Hannifinille osaajia kahteen erilliseen rooliin (Account Manager & Digital Account Manager) työskentelemään osana Mobile Off Road tiimiä.

 

Parker Hannifin – Keitä me olemme:

Parkerilla on toimintaa 50 maassa, yli 300 valmistavaa yksikköä ja 100 tuotedivisioonaa ympäri maailmaa. Olemme toimineet Suomessa jo lähes 50 vuotta ja tuottaneet ammattitaidolla suunniteltuja ratkaisuja monille eri markkina-alueille. Vuonna 2017 Parker juhli 100-vuotispäiviään ja samana vuonna Pohjoismaiden neljä myyntiyhtiötä siirtyivät yhteisen Nordic -myyntiyhtiön alle myynnin ja asiakaspalvelun osalta. Yhdessä meillä on vahva myyntiorganisaatio ja osaamista kaikilta teollisuuden aloilta. Olemmekin kasvaneet sadassa vuodessa globaaliksi yhtiöksi, jolla on noin 57 000 työntekijää, 400 000 asiakasta, 800 000 tuotetta ja noin 14 miljardin $ liikevaihto.

ENGINEERING YOUR SUCCESS on enemmän kuin missiomme, se on yrityksemme menestyksen perusta. Lause edustaa lupausta, jonka takana ovat tuhannet Parkerilaiset, työntekijämme, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa heidän tuottavuutensa ja kannattavuutensa parantamiseksi. Suomessa meillä on monta yksikköä, jotka tekevät jatkuvaa tuotekehitystä sekä omina projekteinaan että yhteistyössä eri OEM-valmistajien kanssa. Monella Parkerin yksiköllä on yli 50 vuotta teollista toimintaa takanaan ja suomalaista osaamista on hyödynnetty monissa merkittävissä hankkeissa. Yksiköt Tampereella, Forssassa ja Urjalassa, Ylöjärven letkuasennelmatehdas ja Joensuun palvelukeskus muodostavat koko maan kattavan, yhdessä jälleenmyyjäketjumme kanssa hyvin toimivan palvelukokonaisuuden. Teemme jatkuvasti töitä tämän korkean tason ylläpitämiseksi.

Parkerilla meitä yhdistävät yhteiset arvomme: Voittamisen kulttuuri, Intohimoiset ihmiset, arvostetut asiakkaat sekä sitoutettu johtajuus.

 

Account Manager – Rooli osana Mobile Off Road tiimiä

Roolit ovat erittäin tärkeitä sekä Parkerin että asiakkaidemme menestyksen ja kasvun kannalta. Tulet tarjoamaan Parkerin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme sekä varmistamaan konsultoivalla ja proaktiivisella myyntitavallasi tiiviin yhteistyön asiakkaittesi kanssa. Account Managerina Parkerilla olet varmistamassa, että asiakkaan odotukset täyttyvät tarjoamalla heille parhaita mahdollisia ratkaisuja. Tähän pohjautuen odotammekin sinun olevan hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö, joka on omimmillaan niin sisäisten kuin ulkoisten suhteiden rakentamisessa.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Suomessa (toimisto joko Vantaalla tai Tampereella). Tuleva esihenkilösi tekee töitä Tampereella.

 

Kuinka kaksi hakemaamme roolia oikeastaan eroavat toisistaan?

Account Manager: Vastuullasi tulee olemaan noin 10 asiakkuuden hoito. Kooltaan asiakkuudet ovat isompia ja tehtävä vaatii jonkin verran enemmän matkustelua. Asiakkuuksiin liittyvät projektit ja prosessit saattavat myös olla aika ajoin hieman pitkäkestoisempia.

Digital Account Manager: Vastuullasi tulee olemaan noin 15 asiakkuutta, kooltaan hieman pienempiä kuin Account Managerin tehtävässä. Työtä tehdään enemmän etätapaamisten muodossa ja myyntisyklit saattavat olla nopeatempoisempia.

 

Muita vastuualueita:

 • Asiakkuuksiin liittyvien toimenpiteiden, projektien sekä strategian koordinointi
 • Monipuolinen yhteydenpito asiakkaan kanssa asiakasorganisaation eri tasoilla
 • Asiakkuuksien kasvun sekä liiketoiminnan kehittäminen
 • Myynnin kasvun tukeminen ja tavoitteisiin pääseminen
 • Liiketoimintasuunnitelmien kehittäminen ja implementointi kannattavan kasvun varmistamiseksi
 • Talon sisäisten prosessien työstäminen ja kehittäminen yhdessä niin teknisten- kuin myyntitiimien kanssa

 

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään muutaman vuoden kokemus B2B puolen asiakkuuksien hallinnasta
 • Olet utelias, omaat itsenäisen työskentelyotteen sekä haluat kehittyä
 • Innostut verkostoitumisesta, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja ”Can Do” asenteesi säilyy läpi vaativienkin tilanteiden
 • Aitoa kiinnostusta Parkeria kohtaan yrityksenä
 • Työskentelyssäsi korostuu “asiakkaan paras etu” ajattelumalli
 • Hyvää suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Liiketalouden tai insinöörin tutkinto on eduksi

 

Tarjoamme sinulle:

 • Tiimin täydeltä timanttisia kollegoita (n. 10 henkilöä Nordic tasolla)
 • Hybridi mallin työskentelyyn (Vantaan tai Tampereen toimisto on käytössäsi) – sinä päätät!
 • Jatkuvan mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa niin itseäsi kuin toimintaamme
 • Mielenkiintoisia asiakkuuksia, joiden parissa tulet kehittymään ja oppimaan uutta
 • Vihreät arvot, jotka ovat läsnä kaikessa tekemisessämme
 • Palkkamallina pohja + vuosittainen provisio + muut edut

 

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnlyn (osa Wise People Groupia) kanssa. Jos tunnistat itsesi tästä tehtävänkuvauksesta, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian meille rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 31.7.2022. Käymme läpi hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Jos tämä herätti mielenkiintosi, otathan yhteyttä, niin vastaamme ilomielin:

Hannu Pelli (Senior Growth Consultant) hannu.pelli@salesonly.fi +358 40 1950391

Noora Soini (Talent Consultant) noora.soini@wpg.fi +358 40 5309208

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Account Manager - Parker Hannifin

Parker Hannifin
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti