Skip to main content

ACCOUNT MANAGER (sähköauton latausratkaisut)

UTU kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Etsimme joukkoomme sähköautojen latausratkaisujen pariin account manageria Vantaan toimipisteellemme. Tulet tehtävässä myymään kokonaisvaltaisesti UTUn sähköauton latausratkaisuja kiinteistöihin, kuten taloyhtiöihin ja toimistorakennuksiin. Asiakkaitasi ovat sähköurakoitsijat ja kiinteistöjen omistajat. Myyntiä tukee UTUn aluemyyntiorganisaatio, tekninen myynti ja olemassa oleva asiakaskunta, mutta odotamme sinulta myös uusien asiakkuuksien hankkimista.

Tarjoamme sinulle:

  • Tehtävääsi varten hyvät työkalut
  • Laadukkaat sekä modernit tuotteet ja ohjelmistot
  • Toimivan työympäristön kasvutavoitteisessa perheyrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja hyödyntää osaamistasi monipuolisesti
  • UTU-yhteisön aktiivisen tuen

Toivomme, että sinulla on:

  • Kyvykkyyttä menestyksekkääseen järjestelmämyyntiin
  • sosiaalisia taitoja ja kykyä ratkaista asiakkaan tarpeet hyvän asiakasymmärryksen kautta
  • tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito

Tehtävän luonne antaa sinulle mahdollisuuden itsenäisesti muokata aikataulujasi ja liikkumistasi. Työviikostasi tulee kulumaan noin puolet asiakaskäynneillä. Toiminta-alue on koko Suomi. Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiin! Pääset meillä työskentelemään hyvässä ja osaavassa porukassa sekä modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.5.2021 mennessä osoitteeseen applications@utu.eu. Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Niklas Enkvist puh. 040 588 2988 tai niklas.enkvist@utu.eu.

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saa parhaimmat sähköalan tuotteet ja ammattitaidon. Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 180 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa.

UTU #osaajatekee.

Account manager

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus