Skip to main content

Account Manager

Outsourceit Oy on suomalainen tulostuksen ja ICT:n palveluihin erikoistunut myynnin ja ylläpidon asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen tulostus, IT-Infra-, puhe-, ja videoneuvotteluita tehostavia ratkaisuja yhteistyössä maailman parhaimpien teknologiavalmistajien kanssa. Osaamisemme perustuu henkilökuntamme ja kymmenien vuosien kokemukseen ICT-alan kehityksestä ja satoihin toimitettuihin ratkaisu- ja palvelukokonaisuuksiin.

Hamme nyt itsenäistä, aktiivista ja myyntikykyistä Account Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme pääkaupunkiseudulle.

Vastaat pääasiassa tulostusratkaisujemme tavoitteellisesta myyntityöstä uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Haemme tehtävään kokenutta ratkaisumyynnin ammattilaista, joten toivomme sinulta aiempia näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myyntityöstä. Tehtävässä voi menestyä myös ratkaisumyyntikokemuksella muilta kuin tulostuksen tai ICT-palveluiden aloilta. Tehtävään kuuluu kattava perehdytys ja tuki menestyäksesi parhaalla mahdollisella tavalla työssäsi. Suureksi eduksi katsotaan olemassa olevat laajat verkostot yritysten päättäjiin.

Tarjoamme sinulle:
- laadukkaat tuotteet ja palvelut myytäväksesi
- itsenäisen työnkuvan
- motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat
- kannustavan provisioon perustuvan palkkauksen
- mahdollisuuden tehdä töitä franchising-sopimuksella halutessasi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus tavoitteellisine myynti- ja palkkasuunnitelmineen sekä ansioluettelosi otsikolla "Account Manager" Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätiedot arkisin klo 9-15. Anttony Lindo, puh. 050 411 0416. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytoinnista Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Anttony Lindo, p.050 411 0416. Puhelinyhteydenotot arkisin klo 9-15.
Työpaikan osoite: 00100 HELSINKI
Palkkaus: TES / Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.05.2021
Ilmoitus jätetty: 05.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Account Manager

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 27.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus