Skip to main content

Account Manager K-ryhmään, Medialiiketoiminta

Hakuaika alkaa: 21.09.2022
Hakuaika päättyy: 09.10.2022

Innostutko liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta? Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset sinulle sydämen asia? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi erinomaisen asiakaskokemuksen niin sisäisille kuin ulkoisille kumppaneillemme.

Tarvitsemme K-ryhmään Tavarakauppa- ja vastuullisuus yksikköön kokeneen Account Managerin K:n vähittäiskaupan median näköalapaikalle rakentamaan yhteistä menestystä yhdessä kumppaniemme kanssa. Vastaat nimettyjen mediatoimisto- ja tavarantoimittaja-asiakkuuksien kehittämisestä ja tuloksellisesta yhteistyöstä. Käytettävissäsi on K-Median laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden kirjo lähellä kuluttajan ostopäätöstä.

Odotamme sinulta:
- kokemusta mediamyynnistä
- kaupallista tekemisen meininkiä ja tuloksentekokykyä
-kokemusta digi- ja ulkomainostuotteiden myynnistä
- mediakentän liiketoiminnan hyvää tuntemusta
- kaupallista koulutusta ja kokemusta yritysasiakasmyynnistä
- joustavaa ja luottamusta herättävää toimintaa
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- uusia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamista osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- mahdollisuuden luoda ihan uutta liiketoimintaa perinteisen liiketoiminnan lisäksi yhdessä huipputiimin kanssa ja kehittää omaa työnkuvaasi
- innostavien ja ammattitaitoisten työkaverien sparraustuen
- konsernin laajan tuen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Team Manager, Hannele Jauhiainen
Soittoajat: 27.9.2022 klo 15-16 sekä 3.10.2022 klo 9-10 p. 050 395 6405
rekrytointi@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakemuksia tullaan käymään läpi ja henkilöitä kutsutaan haastatteluun jo hakuaikana.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Account Manager K-ryhmään, Medialiiketoiminta

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 21.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti