Skip to main content

Accounts Payable Coordinator

KIINNOSTUNUT OSTORESKONTRASTA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Accounts Payable Coordinator

Sandvik Mining and Construction Oy on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tuotteitamme ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Haemme nyt Sandvikin Lahden toimipaikkaan vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa ostoreskontran prosesseihin.

Tehtäväsi

Työtehtäviin sisältyy toimittajakyselyihin vastaamista, laskujen kierrätystä, matkalaskujen käsittelyä, tuotannollisten laskujen kohdistamista tilaukselle ja konsernilaskujen täsmäyttämisprosessiiin osallistumista. Tehtävä sisältää myös monipuolisempaa osallistumista muihin talouden prosesseihin kuten Order-to-Cash.

Osaamisalueet

Arvostamme aiempaa kokemusta isojen yhtiöiden reskontratoiminnoista ja prosessituntemuksesta, kuten laskujen kierrätyksestä, hyväksynnistä, maksatuksista, SoD ja three-way matching. Kokemus Profiosta, Basware P2P:stä ja Microsoft D365:sta on sinulle iso etu. Työskentely kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää englannin kielen taitoa ja ajan tasalla olevaa IT -osaamista erityisesti taloushallinnon järjestelmien osalta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyövalmiudet. Kykenet kiireenkin keskellä säilyttämään ammattimaisen työotteen. Haluat myös kehittyä ja osallistua järjestelmien kehityksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa isossa ja vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa ja sinulla on tukenasi ammattitaitoinen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto.

Lisätietoja/yhteydenotot

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.05.2021 mennessä. Toimithan nopeasti sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0027664.

Accounts Payable Coordinator

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus