Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Accounts Payable Coordinator

Sandvik Mining and Construction Oy on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tuotteitamme ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Haemme nyt Lahden toimipaikkaan, vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa ostoreskontran prosesseihin.

Tehtäväsi

Työtehtäviisi sisältyy toimittajakyselyihin vastaamista, laskujen kierrätystä, matkalaskujen käsittelyä, tuotannollisten laskujen kohdistamista tilaukselle ja konsernilaskujen täsmäyttämisprosessiin osallistumista. Tehtävä sisältää myös monipuolisempaa osallistumista muihin talouden prosesseihin kuten Order-to-Cash.

Taustasi

Arvostamme aiempaa kokemusta isojen yhtiöiden reskontratoiminnoista ja prosessituntemuksesta, kuten laskujen kierrätyksestä, hyväksynnistä, maksatuksista, SoD ja three-way matching. Kokemus Profiosta, Basware P2P:stä ja Microsoft D365:sta on sinulle iso etu. Työskentely kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää englannin kielen taitoa ja ajan tasalla olevaa IT -osaamista erityisesti taloushallinnon järjestelmien osalta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyövalmiudet. Kykenet kiireenkin keskellä säilyttämään ammattimaisen työotteen. Haluat myös kehittyä ja osallistua järjestelmien kehitykseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa isossa ja vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa ja sinulla on tukenasi ammattitaitoinen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja työntekijöihimme: stories hub, LinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Karri Kääriäinen, Accounts Payable Manager, p. 040 1682632. Tavoitettavissa tiistaina 27.7. ja keskiviikkona 28.7. klo 14-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0027664.

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Accounts Payable Coordinator

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti