Skip to main content

Accounts Payable Coordinator

Sandvik Mining and Construction Oy on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Tuotteitamme ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Haemme nyt Tampereen toimipaikkaan, vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa ostolaskujen käsittelyyn.

Tehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset ostolaskunkäsittelyyn liittyvät tehtävät, laskujen kierrätys, tuotannollisten laskujen kohdistaminen tilaukselle ja konsernilaskujen täsmäyttämisprosessiin osallistuminen. Vastaat osaltasi ostolaskujen ajantasaisesta ja oikeasisältöisestä käsittelystä huomioiden lainsäädännön vaatimukset ja konsernin ohjeistukset. Teet AP prosessin erivaiheissa läheistä yhteystyötä Sandvikin eri sisäisten tiimien sekä toimittajien kanssa.

Taustasi

Arvostamme aiempaa kokemusta isojen yhtiöiden ostolaskuprosessin tuntemuksesta ja reskontratoiminnoista, kuten laskujen kierrätyksestä, hyväksynnöistä, maksatuksista, SoD ja three-way matching. Kokemus Basware P2P:stä, Leanista ja Microsoft D365:sta on sinulle iso etu. Työskentely kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää englannin kielen taitoa ja ajan tasalla olevaa IT-osaamista erityisesti taloushallinnon järjestelmien osalta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Olet täsmällinen ja järjestelmällinen, kykenet toimimaan paineen alla ja säilytät ammattimaisen työotteen kiireenkin keskellä.

Sinulla on innostusta ja mielenkiintoa oman työsi kehittämiseen ja automaation hyödyntämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa globaalissa yrityksessä. Pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa ja sinulla on tukenasi oman tiimisi lisäksi ammattitaitoinen ja kansainvälinen asiantuntijaverkosto. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin. Me Sandvikilla uskomme, että henkilöstömme kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja työntekijöihimme: stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Leena Jokipakka, Accounts Payable Manager, p. 0500 734 186. Yhteydenotot perjantaina 10.12. klo 13-15 ja maanantaina 13.12. klo 13-14

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 15.12.2021 mennessä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0036011.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Accounts Payable Coordinator

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti