Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ADMINISTRATIVE & IR ASSISTANT

Kehittymään monipuolisissa työtehtävissä.

Pääset osaksi vahvasti kehittyvää yhtiötä, jonka myötä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana työyhteisöä, jossa työhyvinvoinnista pidetään huolta.

Haemme nyt Revenio Group Oyj:n Vantaalla sijaitsevaan toimistoomme Administrative & IR Assistantia vakituiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään kuuden hengen taloustiimiämme. Tehtävässä raportoit konsernin talousjohtajalle.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Osallistuminen pörssiviestinnän vuosikellon mukaisiin tehtäviin, pörssi- ja lehdistötiedotteiden julkaisu, osavuosikatsauksissa ja vuosiraporteissa avustaminen, sekä osallistuminen sijoittajatapaamisten ja yhtiökokouksen järjestämiseen
  • Johtoryhmän ja hallituksen avustaminen: matkajärjestelyt, matkalaskut, kalenterivaraukset
  • Kaupparekisteriasiat, tytäryhtiöiden pöytäkirjojen teko, sisäpiiriasiat ja sopimusarkistointi
  • Yrityksen muuttaessa uusiin toimitiloihin: muuttoprojektin vetäminen ja käytännön järjestelyt
  • Yleiset toimistotyöt, kuten hankinnat toimistolle ja työntekijöille, laskujen käsittely, yhteistyö kiinteistön kanssa, sisäisten tilaisuuksien järjestäminen, muut tarvittavat toimistotyöt.

Toivomme, että omaat hyvät Microsoft Office taidot, erityisesti Excelin ja Wordin osaaminen on tärkeää.

Revenio konserni lanseeraa uusia tuotteita säännöllisesti ja yhtiöllä on hyvät kasvunäkymät. Siksi myös valittavalla henkilöllä on mahdollisuus kasvattaa osaamistaan konsernissamme. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Me Reveniolla olemme innostuneita ja jatkuvasti eteenpäin pyrkiviä ammattilaisia. Toivomme sinulta positiivista asennetta, omatoimisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva tutkinto. Etuna pidämme kokemusta pörssiyhtiön vuosiraportoinnissa avustamisesta.  

Käytössäsi ovat hyvät työsuhde-edut, kuten lounasetu, puhelinetu, laaja työterveyshuolto, henkilöstörahasto, liikuntaetu, polkupyöräetu, mahdollisuus kouluttautumiseen sekä osittainen etätyömahdollisuus.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 27.10.2021 osoitteesta www.mercuriurval.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Juha Laurila, puh. 044-975 7848 sekä HR and Communications Specialist Noora Aaltio, puh 050-480 4031 (noora.aaltio@revenio.fi). Noora on parhaiten tavoitettavissa ma 11.10. klo 13-16, ke 13.10. klo 10-12 sekä to 14.10. klo 13-16.

Revenio Group Oyj

Revenio on oftalmologisten laitteiden ja ratkaisuiden globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet, silmänpohjan

kuvantamislaitteet ja perimetrit. Lisäksi konsernin silmien hoidon ohjelmistoalusta Oculo yhdistää kliinisen viestinnän, etäterveydenhuollon, potilaan etäseurannan ja data-analytiikkaosaamisen.

Revenio-konserniin kuuluvat Revenio Group Oyj, Icare Finland Oy, Icare USA Inc., Revenio Italy S.R.L, CenterVue SpA, Revenio Research Oy, Revenio Australia Pty Ltd, Done Medical Oy sekä Oscare Medical Oy.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 61,1 miljoonaa euroa ja liiketulos 17,1 miljoonaa euroa. Revenio Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella REG1V.

ADMINISTRATIVE & IR ASSISTANT

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus