Skip to main content

Ajojärjestelijä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöt Oy:lle Espooseen puhdasvesipalveluille

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme henkilöä jolla on logistiikka-alan kokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulta löytyy malttia ja kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti. Omaat hyvän paineensietokyvyn, hetkittäinen kiire ei tässäkään työtehtävässä ole mahdotonta. Kokemus ajojärjestelystä tai kuljetusten järjestämisestä ja laskutustyöstä katsotaan eduksesi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Tunnet ja osaat myös käyttää ATK-laitteita, sekä niiden ohjelmistojen käyttö on sinulle sujuvaa.

Työtehtävät:
- ajojärjestelytehtävät
- tilausten käsittely
- laskutus
- yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin
- yhteydenpito yhteistyökumppaneihin
- C-kortti

Työaika on pääasiassa toimistotyöaikana, mutta vaatii tarvittaessa pientä joustavuutta esim. kykyä vastaamaan puhelimeen työajan ulkopuolella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

Ajojärjestelijä

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus