Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ajojärjestelijä, Pirkkala

Tervetuloa töihin Suomen suurimpaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Kuljetamme kaikenkokoiset lähetykset kollista koko kuormaan vaivattomasti. Verkkokauppa- ja jakelupalveluiden tiimiimme palvelee tuhansia asiakkaita päivittäin ympäri maan. Meillä on Suomen kattavin verkosto, jonka avulla tavoitamme 90 % Suomesta yhdessä vuorokaudessa.

Oletko aito asiakaspalvelija, jonka käsissä langat eivät mene solmuun? Osaatko organisoida ja ratkoa ongelmia? Jos vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla uusi ajojärjestelijämme!

Haemme nyt Pirkkalaan

Ajojärjestelijää

liittymään osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Ajojärjestelijänä tehtävänäsi on pitää autot täysinä ja kuljettajat liikkeessä. Järjestät kalustoa kuljetustilausten mukaan, tavoitteena tietenkin mahdollisimman tehokas täyttöaste ja asiakaslupausten täyttäminen. Olet työnjohtaja, ja avustat esimiehiä tavoitteiden saavuttamisessa sekä resurssien hankinnassa ja ohjauksessa. Tehtävään kuuluu myös raportointi-, seuranta- ja ylläpitotehtäviä.

Tällaista tyyppiä etsimme

  • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet kiinnostunut asiakaspalvelusta
  • Kokemusta kuljettamisesta
  • Olet joustava
  • Tietotekniikka on hyvin hanskassa
  • Haluat kehittyä

Tarjoamme

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Kehittyvän organisaation
  • Epassin työsuhde-edut
  • Huiput työkaverit

Hommia tehdään pääsääntöisesti vuorotyönä joko aamu- tai iltavuorossa tai kolmivuorotyössä. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviin ja kyydissämme pääset oppimaan ja kehittymään. Meillä sinulla on mahdollisuus saada kokemusta isosta kuljetusorganisaatosta sekä monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 08:00 -16:00 välillä tuotantoesihenkilö Lilli Holopainen 040 739 0580 ja kuljetuspäällikkö Vilppu Tukiainen 050 463 7024.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-/lokakuussa. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian, kuitenkin viimeistään 9.9.2022.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti