Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ajoneuvoasentaja

Hakalan Koneklinikka tekee huoltoja ja korjauksia kaikille automerkeille. Yritys kuuluu Bosch Car Service -korjaamoketjuun. Hakala on tarjonnut huolto- ja korjaamopalveluja Raahessa jo vuodesta 1991.

Etsimme asiakkaallemme Hakalan Koneklinikka Oy:lle AJONEUVOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tähtäimessämme on jo hieman kokemusta kartuttanut tekijä, joka osaa hoitaa itsenäisesti ja vastuullisesti henkilöautojen huolto- ja korjaustöitä. Plussaa saat siitä, jos olet perillä sähködiagnostiikasta. Työasenteeltasi olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen etkä säiky ajoittaista painetta ja kiirettä.

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Tarjolla on loistava tilaisuus päästä kehittämään osaamistasi osana kokeneiden ammattilaisten tiimiä. Alkuun tehtävä on määräaikainen, mutta tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsitkö sinä uusia haasteita? Lähetä hakemuksesi linkin kautta ja kerro jo hakemuksessasi millaista osaamista ajoneuvoasennukseen sinulta löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajoneuvoasentaja

Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti