Skip to main content

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä

Säkylän toimipaikallamme etsitään sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen

AJONEUVOASENTAJAA


Tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt. 

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta, kokemusta kevyen tai raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokorttia. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen raskaan kaluston jarruista ja SA -kaluston parista. 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta huolellisuutta sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme oppimishaluista asennetta ja kykyä työskennellä sujuvasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Panssariajoneuvojen (XA-kaluston) ajo-oikeudet, hitsauspätevyys sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit ovat plussaa, mutta koulutamme näihin tarvittaessa. 

Haemme yhtä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen ja toista henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2021-31.12.2022.  


Millogilla töissä?

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Perttu Laihoselta, puh. 040 315 8329, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10.2021 mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä

27800 Säkylä
Vakituinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus