Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä

Säkylän toimipaikallamme etsitään sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen

AJONEUVOASENTAJAA


Tehtäviisi kuuluvat raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt. 

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta, kokemusta kevyen tai raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokorttia. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen raskaan kaluston jarruista ja SA -kaluston parista. 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta huolellisuutta sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme oppimishaluista asennetta ja kykyä työskennellä sujuvasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Panssariajoneuvojen (XA-kaluston) ajo-oikeudet, hitsauspätevyys sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit ovat plussaa, mutta koulutamme näihin tarvittaessa. 

Haemme yhtä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen ja toista henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2021-31.12.2022.  


Millogilla töissä?

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Perttu Laihoselta, puh. 040 315 8329, [email protected] 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10.2021 mennessä verkkosivujemme kautta osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä

27800 Säkylä
Vakituinen

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti