Skip to main content

Alakattoasentajia Kuopioon

Etsimme nyt ALAKATTOASENTAJIA asiakkaallemme Kuopioon!

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta alakattoasennuksista, eristyksistä sekä listoituksista. Tehtävä edellyttää aikaisempaa koulutusta/ työkokemusta rakennusalalta. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös muita sisävaiheen kirvestöitä osaamisesi mukaan.

Me tarjoamme sinulle luotettavan ja kilpailukykyisen palkanmaksun, laadukkaat työvarusteet ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi meille oheisen linkin/painikkeen kautta. Haastattelemme jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Heidi Hämäläinen
p. 040 558 9342
sp: kuopio@sihti.fi

Rosa Pitkänen
p. 040 481 1405

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-Groupia, joka on maailman suurin henkilöstöpalvelualan toimija.
Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa myös lokaalisti ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Alakattoasentajia Kuopioon

Sihti
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja