Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Alamies / rakennustyöntekijä

Etsimme nyt alamiestä / rakennustyöntekijää asiakkaallemme Forssaan!

Työhösi kohteessa kuuluu mobiilinosturin alamiehen tehtävät sekä muita rakennustyöntekijän tehtäviä. Päiviin kuuluu siis tavaraoiden vastaanottoa ja kiinnitystä, sekä esimerkiksi levyvilloitusta ja kulmarautojen kiinnitystä. Työt alkavat pikaisella aikataululla sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulta toivomme aiempaa kokemusta tavaran kiinnittämisestä ja alamiehenä työskentelystä. Myös kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti on tärkeää. Hyvällä asenteella pärjäät varmasti työssäsi!

Eduksesi haussa kokemuksen lisäksi on koulutus alalle. Toivomme myös suomen kielen sujuvaa osaamista.

Sinulle tarjoamme:
- Laadukkaat työvarusteet
- Mukavan työyhteisön
- Kilpailukykyisen ja luotettavan palkanmaksun
- Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Jätä hakemuksesi pian, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä! Jos kaipaat lisätietoja, voit kilauttaa Sihdin Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, kaisa.eerola@adecco.fi

Alamies / rakennustyöntekijä

30300 Forssa
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja