Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aloitteleva kunnossapitoasentaja

Haemme nyt asiakasyrityksellemme oppimiskykyistä aloittelevaa kunnossapitoasentajaa Länsi-Vantaalle. . Voit olla urasi alkupuolella oleva henkilö jolla pysyy työkalut käsissä tai taustasi voi tulla jopa harrastuksien kautta! Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 2-vuorossa työskentelyyn.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti teollisuuden tuotannon laitteiden kunossapito- sekä huoltotehtäviä tehtävien painottuen mekaaniseen puoleen. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Tehtävien vaativuustasoa kasvatetaan osaamisesi mukaan ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme hakijalta mekaanista osaamista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi sähköasentajan, koneasentajan, automekaanikon tai muun teknisen alan koulutus, vaihtoehtoisesti kokemuksesi työkaluista ja korjaamisesta voi tulla myös harrastusten kautta! Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sen aikana suoritettujen harjoitteluiden kokemuksella. Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi uusissa tehtävissä kunnossapidon parissa. Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa jo hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi tai puh. 044 491 4213.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0444914213

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Aloitteleva kunnossapitoasentaja

Barona Teollisuus
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus