Skip to main content

Aloitteleva rakennuspeltiseppä/ohutlevyseppä

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme kehityskelpoista rakennuspeltiseppää/ohutlevyseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Salossa. Töitä tehdään aluksi kokeneemman työparin apuna, mutta taitojen karttuessa siirrytään itsenäiseen työskentelyyn. Työ sisältää kattavan perehdytyksen.

Odotamme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta/koulutusta alalta. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, hitsaustaito (MIG, TIG) sekä E-ajokortti katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/12987. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen p. 050 411 0348.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Lotta Alhonen 050 411 0348
Työpaikan osoite: 24100 SALO
Palkkaus: TES/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.05.2021
Ilmoitus jätetty: 05.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Aloitteleva rakennuspeltiseppä/ohutlevyseppä

Salo
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 20.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus