Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aloitteleva timpuri

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme ALOITTELEVIA KIRVESMIEHIÄ eri kohteisiin Pohjanmaan alueelle.

Ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla, mutta toivomme että sinulla on kokemusta rakennustyömaista. Voit esimerkiksi olla rakennustyöntekijä, joka haluaa siirtyä kirvesmiehen tehtäviin.

Työtehtäviä on kirvesmiehen työt esim. kipsitöitä, panelointia, listoituksia, lattioiden teko ja kalusteiden asennusta, kuitenkin oman taitotasosi mukaan. Tärkeintä on halu kehittyä ja aito kiinnostus laadukkaaseen tekemiseen.

Osaaville ja luotettaville tekijöille töitä riittää pidemmäksikin aikaa!

Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomenkielen taitoa ja halua kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi, rautaista asennetta työntekoon sekä vahvaa perusosaamista rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

 

Hakemuksen pääset lähettämään tästä: http://selekta.likeit.fi/apply/41142835

tai soita lisätietoja arkisin Kristalta,0469237650 tai krista.koivula@selekta.fi (muistathan mainita haettavan tehtävän nimen sekä paikkakunnan)

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Aloitteleva timpuri

Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus