Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Aloitteleva varastotyöntekijä

Etsimme aloittelevaa varastotyöntekijää kansainväliselle ja arvostetulle asiakkaallemme ABB Marine & Ports -yksikköön Helsingin Vuosaareen pitkäkestoiseen työsuhteeseen koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaiseksi. Työtä tehdään tilanteen mukaan päivävuorossa, mutta odotamme 2-vuorovalmiutta.

Haemme ammattilaisten joukkoon uutta vahvistusta ja odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja/tai alan koulutusta. Odotamme hakijalta myös erittäin hyvää oppimiskykyä ja halua kehittyä teollisuuden varastoalan todella monipuoliseksi ammattilaiseksi. Jos olet asikaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja taidat suomen ja englannin kielen sujuvasti/hyvällä tasolla saatat olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on alan peruskokemus, halu ja asenne työtä kohtaan - me opetamme muun.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon, projektien, takuutoimitusten ja muiden toimituskokonaisuuksien kerääminen tilauslistojen mukaisesti. Työ sisältää myös tuotepuutteiden/valmistumisen aktiivisen raportoinnin ostolle ja toimeksiantajille, ja pakkausmittojen ja painojen toimittaminen logistiikkakoordinaattoreille.

Työnkuvaan kuuluu olennaisesti siltanosturilla työskentely isoilla 40tn taakoilla, herkästi vaurioituvien kappaleiden purku ja lastaus. Myös perustrukkitoiminnot, kuten rekkojen lastaus ja purku kuuluvat toimenkuvaan. Merivientipakkausten teko ja erinäiset pakkaustoiminnot ovat arkipäivää. Saapuneiden tilausten käsittely SAP-järjestelmässä sekä toimintojen priorisointi yhdessä varastovastaavan kanssa kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviin.

Pidät asiakkaat ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista ja huolehdit aikatauluista omalta osaltasi.

Työssä edellytetään yhteistyökykyä, tarkkuutta ja analyyttisuutta. Ongelmanratkaisukyky, joustavuus ja kyky toimia tehokkaasti kiiretilanteissa ovat vaatimuksia työssä menestymiselle. Toimit tarvittaessa nopeasti ja pystyt tekemään itsenäisesti omaan työhösi liittyviä päätöksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen ja erittäin arvostettuun yritykseen, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä alan ammattilaiseksi osana isoa asiantuntijaorganisaatiota alan ammattilaisten tuella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietota tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

WWW-osoite: https://careers.barona.fi
Yhteystiedot: Topi Peltoluhta
topi.peltoluhta@barona.fi
Työpaikan osoite: 00980 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.08.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Aloitteleva varastotyöntekijä

ABB
Helsinki
Vantaa
Porvoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus