Skip to main content

Aloitteleva varastotyöntekijä

Etsimme aloittelevaa varastotyöntekijää kansainväliselle ja arvostetulle asiakkaallemme ABB Marine & Ports -yksikköön Helsingin Vuosaareen pitkäkestoiseen työsuhteeseen koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaiseksi. Työtä tehdään tilanteen mukaan päivävuorossa, mutta odotamme 2-vuorovalmiutta.

Haemme ammattilaisten joukkoon uutta vahvistusta ja odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja/tai alan koulutusta. Odotamme hakijalta myös erittäin hyvää oppimiskykyä ja halua kehittyä teollisuuden varastoalan todella monipuoliseksi ammattilaiseksi. Jos olet asikaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja taidat suomen ja englannin kielen sujuvasti/hyvällä tasolla saatat olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on alan peruskokemus, halu ja asenne työtä kohtaan - me opetamme muun.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon, projektien, takuutoimitusten ja muiden toimituskokonaisuuksien kerääminen tilauslistojen mukaisesti. Työ sisältää myös tuotepuutteiden/valmistumisen aktiivisen raportoinnin ostolle ja toimeksiantajille, ja pakkausmittojen ja painojen toimittaminen logistiikkakoordinaattoreille.

Työnkuvaan kuuluu olennaisesti siltanosturilla työskentely isoilla 40tn taakoilla, herkästi vaurioituvien kappaleiden purku ja lastaus. Myös perustrukkitoiminnot, kuten rekkojen lastaus ja purku kuuluvat toimenkuvaan. Merivientipakkausten teko ja erinäiset pakkaustoiminnot ovat arkipäivää. Saapuneiden tilausten käsittely SAP-järjestelmässä sekä toimintojen priorisointi yhdessä varastovastaavan kanssa kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviin.

Pidät asiakkaat ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista ja huolehdit aikatauluista omalta osaltasi.

Työssä edellytetään yhteistyökykyä, tarkkuutta ja analyyttisuutta. Ongelmanratkaisukyky, joustavuus ja kyky toimia tehokkaasti kiiretilanteissa ovat vaatimuksia työssä menestymiselle. Toimit tarvittaessa nopeasti ja pystyt tekemään itsenäisesti omaan työhösi liittyviä päätöksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen ja erittäin arvostettuun yritykseen, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä alan ammattilaiseksi osana isoa asiantuntijaorganisaatiota alan ammattilaisten tuella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietota tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 02.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: topi.peltoluhta@barona.fi

ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 135 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5300. Suomen ABB:n Marine & Ports -yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden sähköistys- ja automaatioratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Kestävän meriliikenteen edelläkävijänä ABB tuottaa merenkulkualalle sähköisiä, digitaalisia ja verkkoon kytkettyjä ratkaisuja, jotka tehostavat alusten toimintaa ja edistävät meriliikenteen turvallisuutta, tehokkuutta ja ympäristömyönteisyyttä koko elinkaaren ajan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Aloitteleva varastotyöntekijä

Barona Teollisuus
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus