Skip to main content

Aloittelevia viherrakentajia kaudelle 2022

Hei sinä viherpeukalo! Etsimme asiakkaallemme ALOITTELEVIA VIHERRAKENTAJIA Kuopioon kaudelle 2022!

Työtehtävät ovat avustavia töitä viher- ja piharakentamisen parissa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi nurmikon kylvämistä, pensaiden istuttamista, kuorikatteen levittämistä, lapiotöitä ja ulkokalusteiden asennuksessa auttamista. Työt ovat ulkotöitä Kuopion alueella.

Aikaisempi kokemus viherrakentamisesta, rakennus- tai infra-alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä! Kun työelämän pelisäännöt ovat hallussa ja asenne on kohdillaan, pärjäät näissä hommissa varmasti! Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaiden välillä kulkemista, maksamme sinulle tietenkin asianmukaiset kilometrikorvaukset. Toivomme, että sinulta löytyy voimassaoleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat arviolta huhti-toukokuussa maan sulaessa. Uusi vuosi ja uudet haasteet - varmista paikkasi korkean tason yrityksessä. Jätä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta ja aloita uusi urasi.

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Aloittelevia viherrakentajia kaudelle 2022

Sihti
Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja