Skip to main content

Alue-edustaja - Joensuu

Olsa Ay on Lahdessa sijaitseva puusepän-, levykalusteteollisuuteen ja muovintyöstöratkaisuihin keskittynyt laite- ja palvelutoimittaja. Toimimme yhteistyössä laadukkaiden ja oman alansa ehdottomassa kärjessä toimivien eurooppalaisten laitevalmistajien kanssa. Valikoimastamme löytyvät niin yksittäiskoneet kuin laitekokonaisuudet puuntyöstöön, pinnankäsittelyyn, purunpoistoon, murskaukseen ja briketöintiin. Tarjoamme laitetoimituksien lisäksi myös huolto- terä- ja koulutuspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Olsa Ay:lle Alue-edustajaa vahvistamaan myyntitiimiä vastaamaan Kainuun, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjanmaiden alueista. Työsuhde on vakituinen ja alkaa viimeistään syksyllä 2021.

Alue-edustajana pääset työskentelemään kattavan ja monipuolisen valikoiman parissa. Ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakkuuksia luoden pitkäaikaisia kumppanuuksia. Kartoitat asiakkaan tarpeita ja räätälöit yhdessä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaalle parhaat ratkaisut. Asiakaskuntaasi kuuluu mm puuteollisuuden ja huonekaluteollisuuden asiakkaita. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta esimerkiksi teknisestä myynnistä. Puuteollisuuden tuntemus katsotaan ehdottomasti eduksi. Työ sopii henkilölle, joka nauttii liikkuvasta työstä, asiakkaiden tapaamisesta ja parhaiden ratkaisuiden etsimisestä asiakkaille. Sinulla on kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset pitkäaikaiset yhteistyösuhteet asiakkaiden kanssa. Työn ollessa hyvin liikkuvaa, se edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Olsa Ay:n pääkonttori sijaitsee Lahdessa, jossa vierailet myös noin kerran kuukaudessa tai tarpeen mukaan. Koska olet yhteydessä yhteistyökumppaneihin mm Saksaan, tulee englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito olla sujuvaa. Pari kertaa vuodessa käydään myös ulkomaan reissuilla, mm tutustumassa yhteistyökumppaneihin, messuilla tai koulutuksissa.

Olsa Ay tarjoaa sinulle kattavan, laadukkaan ja monipuolisen valikoiman sekä laajan olemassa olevan asiakaskunnan. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tuotteisiin sekä sitoutuneen tiimin tuen työllesi.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Mielellämme kuulisimme sinusta ja millaista osaamista toisit mukanasi Olsalle. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et täyttäisikään ihan kaikkia toiveitamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen aikavälillä 9.6.- 17.6.2021. Hannelen tavoitat joko puhelimitse numerosta 050 4356 653 tai sähköpostitse hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 23.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.


Alue-edustaja - Joensuu

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus