Skip to main content

Aluejohtaja

Kiinnostaako sinua toimiala, jossa yhdistyvät muoti, näönhuolto ja silmänterveys? Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä, joka investoi voimakkaasti myymäläliiketoimintaan? Jaatko arvomme, joissa kestävä kehitys ja vastuullisuus näyttäytyvät jatkuvina positiivisina tekoina?

Tule kehittämään kanssamme Pohjoismaiden johtavaa optikkoketjua.

Haemme pääkaupunkiseudulle

Aluejohtajaa

Synsam Group Finlandin aluejohtajana sinulla on vastuu alueesi liikkeiden toiminnasta, myynnin johtamisesta ja tuloksesta. Tuet liikevastaaviamme heidän tavoitteidensa saavuttamissa ja kehität myymäläverkostoa. Vastaat myös myymäläkohtaisen markkinoinnin toteutumisesta yhdessä liikevastaavien kanssa ja tiiviissä yhteistyössä brand managerin kanssa.

Sydämesi sykkii myynnille, mutta tärkeintä sinulle on tiimiesi onnistuminen. Olet ratkaisukeskeinen heittäytyjä ja tottunut sekä strategiseen ajatteluun että käärimään hihasi.  Osaat analysoida lukuja, mutta ymmärrät myös hyvän tunnelman merkityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Johtamistyylisi on kannustava ja innostava. Viihdyt nopeatempoisessa toimintaympäristössä.

Sinulla on useamman vuoden kokemus henkilöstön johtamisesta ja halu kehittyä myynnin ammattilaisena. Viihdyt liikkuvassa työssä ja nautit tiiviistä yhteistyötä muun organisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ja kasvattamassa Synsamia Suomessa. Aluejohtajana olet osa tiimiä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin. Kuulut Synsam Group Finlandin myynnin johtoryhmään ja raportoit Suomen maajohtajalle.

Esittele rohkeasti itsesi! Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.6.2021. Haethan pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Synsam Group Finlandin maajohtaja Vesa Mars vesa.mars@synsam.fi, puh. 050 4477681

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näönhuoltoon, silmänterveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 31 on Suomessa. 

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Aluejohtaja

Helsinki
Espoo
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus