Skip to main content

ALUEJOHTAJA

Toteuttamaan Värisilmän strategiaa myymälöissämme

Haluatko osaksi vakavaraista ja kasvavaa pohjoissuomalaista perheyritystä ja tunnettua ketjua? Aluejohtajana pääset vahvistamaan kuuden Värisilmä-myymälän paikallista kilpailukykyä ketjukonseptin mukaisesti, myymäläpäälliköitä tukien ja valmentaen.

Rovaniemen Väri ja Matto Oy toimii nimensä mukaisesti Rovaniemeltä käsin, ja liikepaikkaverkosto kattaa Rovaniemen lisäksi Värisilmä-myymälät Kemijärvellä, Kemissä, Torniossa, Oulussa ja Vantaan Tammistossa. Tälle kokonaisuudelle haetaan nyt aluejohtajaa, joka on tärkeässä roolissa niin myymälöiden suuntaan kuin keskusorganisaatioon päin. Aluejohtaja vastaa siitä, että myymälöiden operatiivinen toiminta noudattaa ketjukonseptia, myynti kulkee ja henkilöstö saa keskusorganisaatiolta tarvitsemansa tuen menestyksekkään liiketoiminnan tekemiseksi. Operatiivisen toiminnan johtamisen lisäksi aluejohtaja osallistuu myös uusiin liikepaikkaratkaisuihin, myymäläuudistuksiin ja konseptikehitykseen. Keskusorganisaatio sijaitsee Rovaniemellä, mutta aluejohtajan kotipaikkakunta voi sijaita muuallakin Pohjois-Suomessa. Työnkuva on liikkuva ja edellyttää säännöllisiä käyntejä myymälöissä pohjoisesta etelään.

Aluejohtajaksi soveltuu parhaiten henkilö, jolla on kokemusta ketjuliiketoiminnasta ja myynnin johtamisesta. Häntä motivoivat erityisesti esimiesten valmentaminen ja yhteistyössä tapahtuva kehittäminen. Aluejohtaja hallitsee hyvin talouden tunnusluvut ja niiden yhteyden operatiiviseen toimintaan. Hän on pitkäjänteinen, kokonaisuutta hyvin hahmottava henkilö, jolla on taito kuunnella erilaisia näkemyksiä ja kyky perustella omat näkemyksensä faktoilla. Ratkaisuhakuisuus, vastuullisuus ja päätöksentekokyky ovat myös tärkeitä edellytyksiä aluejohtajana menestymiselle. 

Uusi aluejohtaja pääsee osaksi menestyvää, vakavaraista ja kasvavaa pohjoissuomalaista perheyritystä, jossa hänet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Yritys on omalla alallaan edelläkävijä lisäarvopalveluiden kehittämisessä ja panostaa siihen vahvasti jatkossakin. Perheyhtiössä päätöksenteko on lähellä. Toisaalta osana yhtä Suomen suurinta sisustusketjua (Värisilmä), pääset näkemään ja kokemaan myös alan kehityksen laajemmin. Aluejohtajana menestyminen avaa myös urakehitysmahdollisuuksia yhtiössä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja itsestäsi voit jättää osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16379. Lähetä omat tietosi meille viimeistään 3.10.2021. Jos haluat kysellä lisätietoja, voit soittaa tai jättää soittopyynnön tekstiviestillä Mercuri Urvalin Sanna Aikiolle, puh. 040 7179796.
 

Rovaniemen Väri ja Matto Oy on vuonna 1966 perustettu Värisilmä-ketjuun kuuluva väri- ja sisutusalan erikoisliike, jolla on myymälöitä kuudella eri paikkakunnalla.  Yritys on Pohjois-Suomen suurin väri- ja sisustusalan yritys. Tytäryhtiö Lapin Lattiamestarit Oy aliurakoi lattiapäällyste- ja kaakelitöitä sekä toteuttaa kylpyhuone- ja huoneistoremontteja Rovaniemen talousalueella. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 n.11,5 miljoonaa euroa ja henkilömäärä on 40 henkilöä.

Visiomme on ”Parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen”. 
Missiomme on: Parannamme suomalaisten kotien ja julkisten rakennusten viihtyisyyttä ja arvoa laadukkailla pintamateriaaleilla ja erikoisliikkeen palvelulla.

ALUEJOHTAJA

Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus