Skip to main content

Aluejohtaja, Metsätalous Oy

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee aluejohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Lapin alueelle 1.1.2022 alkaen. 

Aluejohtajana johdat Metsäomaisuuden hoito -prosessin Lapin alueen toimintaa. Vastaat alueen monikäyttömetsien käytön suunnittelusta, korjuu- ja metsänhoitotöiden varannosta, metsätieverkoston toimivuudesta sekä maankäyttöön ja käyttömuotojen yhteensovittamiseen liittyvistä tehtävistä. Aluejohtaja on Metsäomaisuuden hoito -prosessin johtotiimin jäsen, ja raportoi metsienkäyttö- ja suunnittelujohtajalle. Tehtävä sijoittuu Rovaniemelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä, toimintaympäristön ja Lapin erityisolosuhteiden tuntemusta sekä näyttöä tuloksellisesta johtamisesta. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa taitoa toimia yhteistyössä monenlaisten sidosryhmien kanssa sekä hyvää viestintätaitoa. Alueen menestyksellinen johtaminen edellyttää toiminnan määrätietoista kehittämistä itsenäisesti ja innovatiivisesti, henkilöstön osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja tehokasta viestintää. Työ sisältää matkustamista. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa pääset kehittämään Lapin alueen toimintaa ja osallistumaan metsäomaisuuden hoito -prosessin toiminnan kehittämiseen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, puh. 040 583 6983.

Aluejohtaja, Metsätalous Oy

Rovaniemi
Vakituinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus