Skip to main content

ALUEJOHTAJA UUSIMAA

Johtamaan liiketoimintaa ihmisten ja asiakkaiden kautta

Tämä on unelmapaikka muutosjohtajalle, joka haluaa olla toteuttamassa organisaation kanssa yhdessä rakennettua strategiaa kohti kiinteistöjen elämänkumppanuutta.

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme uutta

ALUEJOHTAJAA

vastaamaan Uudenmaan kiinteistöhuoltoliiketoiminnasta niin, että meistä tulee alamme paras toimija!

Mitä kaikkea on luvassa? Päävastuualueinasi on huolehtia tulosyksikkösi liiketoiminnasta ja toiminnan laadusta sekä henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Toimit kulttuurinmuutoksen ajurina ja muutosjohtajana edistäen tiimisi kanssa strategiaamme kohti kiinteistöjen elämänkumppanuutta. Ydintiimisi koostuu seitsemästä kokeneesta kiertotalouden ammattilaisesta ja organisaatiosi koko on noin 200.

Mitkä ovat menestyksen mittarit? Avainmittareina pidämme henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä, työturvallisuutta, laatua sekä liiketoiminnan tunnuslukuja.

Miten onnistut tehtävässä? Sinulla on näyttöjä hyvästä henkilöjohtamisesta, tulosvastuusta ja useamman vuoden kokemus liiketoiminnan kannattavasta johtamisesta, mieluiten B2B – palvelubisneksessä. Olet vastannut onnistuneesta muutoksen läpiviennistä. Palvelutuotannon periaatteet ja ketterän kehittämisen menetelmät ovat sinulle tuttuja, ja koulunpenkkiä olet kuluttanut korkeakoulututkinnon verran esimerkiksi kaupallisella, teknisellä tai palveluliiketoiminnan johtamisen alalla.

Persoonaltasi olet keskusteleva ja coachaava tiiminvetäjä, laatu- ja tulosorientoitunut yrittäjätyyppi. Näet kokonaisuuden ja pystyt keskustelemaan myös yksityiskohdista, tulet hyvin toimeen eri henkilöstö- ja sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti johtoryhmätyöhön, laitat itsesi likoon ja puhallat kanssamme yhteen hiileen.

Miksi sinun kannattaa liittyä porukkaamme? Tarjoamme sinulle merkittävän kokoisen liiketoimintakokonaisuuden, mielenkiintoisen ja kehitysorientoituneen vastuualueen ja tärkeän roolin, jossa uudistat toimintaamme strategiamme mukaisesti. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan kiertotalouden tulevaisuuteen ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Sokerina pohjalla tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta.

Kiinnostuitko? Naputtele omannäköinen hakemuksesi viimeistään 14.5. ja hae tehtävää www.mercuriurval.fi (viitenumero FI-16054). Mercuri Urvalin Sally Ahlblad (+358 50 555 3288) kertoo mielellään tehtävästä lisää 5.5. klo 12-13 ja 6.5. klo 14-15.

Entä rekrytoinnin aikataulu? Haastattelut järjestetään viikoilla 20 ja 21.

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. L&T toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 751,9 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 139 kiertotalouden ammattilaista. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Kiinteistöpalvelut Suomi tarjoaa kiinteistöjen kiertotalouden palveluratkaisuja tuottamalla siivous- ja tukipalveluita, kiinteistöhuoltoa ja teknisiä palveluita. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa ja elinkaarta sekä kiinteistöjen käyttäjien tyytyväisyyttä.

Yrityksenä olemme matalahierarkinen, suoraselkäinen ja vahvasti jalat maassa. Meitä L&T:läisiä on monenlaisia, niin kansallisuuksia kuin persoonia. L&T:llä olet Huomisella töissä: liiketoimintamme on merkityksellistä ja vastuullisuus on keskeinen toimintaamme kannatteleva teema.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ALUEJOHTAJA UUSIMAA

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti