Skip to main content

Aluekuraattori

Oletko esihenkilötyöstä ja kehittämisestä kiinnostunut sosiaalityöntekijä? Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa? Tule aluekuraattoriksi opiskeluhuoltoon Leppävaaraan!

Aluekuraattorina toimit oman tiimisi 11 kuraattorin lähiesihenkilönä sekä työnjohdollisena ja ammatillisena tukena tiimille. Olet alueesi vastaava kuraattori. Pääset kehittämään kuraattorityötä ja toimimaan oman alasi asiantuntijana alueellisella ja koko kaupungin tasolla.

Aluekuraattorin tehtävässä yhdistyvät esihenkilötyö, kehittämistyö sekä kuraattorin työ yhdellä koululla. Tehtävässä pääset edistämään oppilaiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työnohjaus ja koulutusmahdollisuudet tukevat työssä jaksamista.

Alueellinen kuraattoritiimi on tärkeä kuraattorien ammatillisen kehittymisen ja osaamisen jakamisen foorumi. Tiimin johtamisessa voit käyttää omaa persoonaasi ja luovuuttasi. Aluekuraattorina olet opiskeluhuollon johtoryhmän jäsen. Saat kollegoiksesi neljä osaavaa ja työstään innostunutta aluekuraattoria. Espoossa kaikki uudet esihenkilöt kutsutaan johtamisvalmennukseen.

Kehitämme Espoossa opiskeluhuoltoa jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, ja teemme moniammatillista yhteistyötä kuraattorien ja psykologien kesken. Tervetuloa mukavaan porukkaan kehittämään ja toteuttamaan opiskeluhuoltoa!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Suomenkielinen perusopetus

Työaika: 37h 45 min /viikko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 7 §:ssä tarkoitettu ammattihenkilö (sosiaalityöntekijä)

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Lisäksi edellytämme innokkuutta ja osaamista koulun sosiaalityön kehittämiseen.

Arvostamme kokemusta opiskeluhuollosta.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat aluekuraattori Kati Wilska-Seemer puh: 050 523 9101 tai Heidi Julkunen puh: 040 190 5368
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3 743,59 €/kk
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2728-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 03.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11093829

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti