Skip to main content

Aluemyyntiedustaja, Winled Oy

Winled Oy on jo yli 12-vuotta vanha LED-valaisinbrändi ja tunnettu erityisesti ammattilaisten joukossa. Winled tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukasta valaistusta, joka käsittää laadukkaat valaisimet ja valaistussuunnittelun. Tuotteitamme myy sadat sähköurakoisijat ympäri Suomen ja tuotteemme ovat myös suurimpien sähkötukkujen valikoimassa.

 

Etsimme heidän joukkoonsa ALUEMYYNTIEDUSTAJIA rekrytointina Turkuun, Jyväskylään ja Helsinkiin. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja vakituisia.

 

Winledin Aluemyyntiedustajana pidät huolta alueesi valmiista asiakasverkostosta, joka koostuu pääsääntöisesti sähköasentajista, -suunnittelijoista ja tukun edustajista. Myyntityö sisältää uusasiakashankintaa, asiakasyhteyden hoitoa ja tarjousten tekoa. Työ on liikkuvaa ja sisältää järjestämiäsi myyntitapaamisia sijainnistasi riippuen Varsinais-Suomen, Keski-Suomen tai Uudenmaan alueella, joten sinulla on oltava auto käytettävissäsi.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta valaistuksesta, sillä ammattitaitoinen valaistussuunnittelija yhdessä muun yrityksen kanssa on tukenasi. Kokemus valaistuksesta tai sähkölaitteista katsotaan kuitenkin eduksi. Toivomme, että olet jo saanut hiukan myyntikokemusta ja tiedät että myyntityö on itsellesi mielekästä. Winledillä myyntityö on asiakkaiden auttamista, ei tyrkyttämistä.

 

Odotamme sinulta:

  • halua tehdä B2B myyntityötä ja tiedät viihtyväsi asiakasrajapinnassa
  • aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä viedä projekteja maaliin järjestelmällisesti

 

Tarjoamme sinulle:

  • vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät kasvavassa yrityksessä
  • ammattitaitoisen tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi
  • tiiviin työyhteisön, jossa tulet kuulluksi ja olet osa joukkuetta
  • pohjapalkka ja myyntiprovisio, ensimmäiset 3kk takuuprovisio pohjapalkan päälle

Oletko etsimämme aktiivinen aluemyyntiedustaja? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Järvinen, puh. 044 491 4775 (arkisin klo 8-16)

Aluemyyntiedustaja, Winled Oy

Jyväskylä
Helsinki
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus